Molim vas pomoć. Gledao sam neke open source programe kao primjere. Molim vas da mi ne počenete govoriti kako bih prvo trebao znati neke osnove itd. jer znam dosta programskih jezika.
Kako napraviti antispyware?
- poruka: 17
- |
- čitano: 3.970
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas pomoć. Gledao sam neke open source programe kao primjere. Molim vas da mi ne počenete govoriti kako bih prvo trebao znati neke osnove itd. jer znam dosta programskih jezika.
to me više nekako ne interesira.
svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti
HAHAHAHAHA.
Zašto antispyware? Zašto ne odma operativni sustav?
... ah da, ti neznaš ni programirati, pa slobodno zaboravi na ovo.
to me više nekako ne interesira.
svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti
search and destroy je napravio jedan programer i posvetio ga curi
sama činjenica da si postavio takvo nesuvislo pitanje govori koliko si kvalificiran za takav zadatak.
žali bože taj operativni sustav koji ćeš ti sa ovakvim znanjem čuvat svojim anti-spywareom.
daj se bolje upiši u teretanu prije nego se sljedeći tjedan baciš opet u neku novu nemoguću misiju.
Eh za spyware trebaš odlično znanje: assemblera, algoritama i matrica (dakle vrlo vrlo jako poznavanje matematike), statistička analiza, neuralne mreže..... lista ide dalje i dalje....
Neznam ako bi uopće bio sposoban napraviti običan a.i. algoritam a kamoli kompletni anti-spyware program.
Eh za spyware trebaš odlično znanje: assemblera, algoritama i matrica (dakle vrlo vrlo jako poznavanje matematike), statistička analiza, neuralne mreže..... lista ide dalje i dalje....
Neznam ako bi uopće bio sposoban napraviti običan a.i. algoritam a kamoli kompletni anti-spyware program.
Šteta što baš i nema glupljih od tebe ;)
Eh moja Stana... podrzavam tvoju ideju, ideje su ono sto je vazno, ali jel ti kuzis da je to jaaaako puno posla i sto je najgore svaki dan pratiti smece i radit update!
A i da ga napravis, tko bi ga uzeo pokraj takve konkurencije? Kako ce ljudi uopce znati da je izaslo?
Bolje napravi nastavak za Super Maria ili tako nesto... :D
EDIT: Svejedno ne pase "moj Stana"! ;D
Valjda moj...muško sam...ovo mi je nadimak