Imam nekog iskustva u programiranju u C++ i C# koje sam steka na faksu i ucenju kod kuce putem tutorijala i metodom pokusaja. Vrlo dobro poznajem Visual Studio, medjutim sada sam se zaposlija iako sam jos studen. Moja firma radi projekte u Delphiju o kojem ja znam jako malo(ono sta sam ovih dana iscupa sa google-a). Zanima me ako ima netko iskusan tko zna dosta o tome da mi odgovori na neka pitanja.
1. Skinija sam dosta tutorijala o Delphiju 7 IDE i Delphiju 2005 IDE medjutim najradje bi radija u najnovijem Delphi 2009! E sada me zanima kompatibilnost sa Windows XP x64 i Vistom Ultimate x64(za sve IDE-ove). Znam da Vista ima skroz drugi kernel od xp.
2.Nadalje ma zanimaju metode ucenje neukljucujuci one koje ce mi kolege sa posla dati, dakle 1-2 knjige i radno iskustvo sa njima!
3.Trebalo bi mi mozda nekih tutorijala o Pascalu. Zasto? Zato sto sam negdi procita da je Pascal proceduralni oblik objektnog Delphija!
4. Nesto opcenito sto mislite da bi triba znat o Delphiju i radu u Delphij-ivim IDE-ima!!!
Unaprid fala!!!