Može mi neko napravit za code blocks da kad upišem niz kombinacija da mi ispiše kombinaciju koju nisam upisao.Npr. upišem 10,12,14 i sad da mi ispiše 20 il42,24..??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidiš taj jezik još nisam učio, morat ću. 
Neće ti niko napraviti to, morat ćeš sam. Kako sam zao, xaxaxaxa.
pa ako je za code blocks onda je c ili c++ a? lowe
pa ako je za code blocks onda je c ili c++ a? lowe
Code::Blocks je IDE, ili razvojna okolina. Dok su C i C++ programski jezici. Dio IDE-a je i compiler, u slučaju C::B-a je, obično, GCC Compiler. Možeš staviti i Intelov ili VC++ ili neki drugi. Koji su nekim slučajem C/C++ compileri, a istim slučajem i C::B je IDE koji ih podržava.
Kada tražiš pomoć! (ne gotov zadatak, jer ti nitko neće to uraditi, a izgubimo volju i za pomoći) onda navedeš problem i jezik u kojem taj problem treba implementirati. Primjer:
C - kombinacije brojeva od dva broja ili slično.
de mi bar nekak započni il daj neke upute da probam to sam?
Može mi neko napravit za code blocks da kad upišem niz kombinacija da mi ispiše kombinaciju koju nisam upisao.Npr. upišem 10,12,14 i sad da mi ispiše 20 il42,24..??
Ako je za dvoznamenkaste brojeve onda je prelagano. Preostale kombinacije brojeva od 0 do 99 su svi brojevi koji nisu neki od ovih brojeva koje si upisao.
Možeš recimo te upisane brojeve pohraniti u polje, i onda kreneš petljom od 0 do 99 ispisivati brojeve, prije ispisa svakog broja provjeriš nalazi li se taj broj u polju, ako da onda ga ne ispisuješ...
Preciznije nam reci sto zelis jer meni iz ovoga nije bas potpuno jasno.
ni meni, al mislio sam da je do mene al ocito nije xd