C++ Tutoriali

poruka: 4
|
čitano: 1.925
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
C++ Tutoriali

Pozdrav za sve BUG forumase , pratim ovaj forum vec dosta dugo , pa sam se odlucio registrovati da mogu i prokomentarisati koju s vama . Uglavnom sam samo citao dosadanje teme , sad cu malo i da pratim i pokusam pomoci oko rjesavanja nekih problema .

Nisam znao gdje da stavim ovu temu , pa molim vas da mi ne zamjerite ako vec postoji tema gdje bi trebao da stavim pitanje , koje glasi : Da li imate da mi preporucite neki dobar tutorial vezan za C++ programiranje . Odlucio sam da krenem aktivno sa C++ i stvarno zelim da naucim taj jezik koji je veoma mocan . Ranije sam pocinjao programirati u C++ ali nikad nisam nastavio .

Tutorial koji mi preporucite , molim vas da bude neki koji ce imati i zadatke , i slobodno neka bude napredniji jer iskustva uopste u programiranju imam.

Trenutno citam knjigu Briana Overlanda - C++ Jasnim jezikom , i knjiga je fenomenalna , medjutim , autor i sam preporucuje da slobodno uz tu knjigu pratim neku literaturu .

Zahvaljujem unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: C++ Tutoriali
StefanC++ kaže...

Pozdrav za sve BUG forumase , pratim ovaj forum vec dosta dugo , pa sam se odlucio registrovati da mogu i prokomentarisati koju s vama . Uglavnom sam samo citao dosadanje teme , sad cu malo i da pratim i pokusam pomoci oko rjesavanja nekih problema .

Nisam znao gdje da stavim ovu temu , pa molim vas da mi ne zamjerite ako vec postoji tema gdje bi trebao da stavim pitanje , koje glasi : Da li imate da mi preporucite neki dobar tutorial vezan za C++ programiranje . Odlucio sam da krenem aktivno sa C++ i stvarno zelim da naucim taj jezik koji je veoma mocan . Ranije sam pocinjao programirati u C++ ali nikad nisam nastavio .

Tutorial koji mi preporucite , molim vas da bude neki koji ce imati i zadatke , i slobodno neka bude napredniji jer iskustva uopste u programiranju imam.

Trenutno citam knjigu Briana Overlanda - C++ Jasnim jezikom , i knjiga je fenomenalna , medjutim , autor i sam preporucuje da slobodno uz tu knjigu pratim neku literaturu .

Zahvaljujem unaprijed!

Ha ha ha , odlučio odgovoriti jer si me iskreno nasmijao a vjerujem da će ionako tema biti izbrisana do navečer.

Zašto nasmijao?

Zato jer mi se čini da si spamer 300 na sat kad ovo pitaš a u uvodu kažeš da pratiš već dugo forum. Fakat je fora post da nakon 150 istih pitanja i tema ti pitaš kao da si pao s marsa a kamoli vidio do sad ovaj podforum. Ovih 0 dana daje dodatan šarm.

Prijaviti se na forum da spamaš , ma i nije loše ako imaš toliko slobodnog vremena.

U slučaju da griješim sve što sam iznio , pucam link:

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/literatura-programiranje/117438.aspx

a u gugl tipkaj c++ tutorial

Iskreni savjet:

Ajde se van prošetati , trči na nasipu , druži se malo itd...

12 godina
neaktivan
C++ Tutoriali

tu sam vidio vec literaturu , zato i pitam ovdje jel iko konkretno radio na nekoj naprednijoj , jer sve literature idu uglavnom do funkcija i procedura , sto mi ne treba , vec neke koje idu dalje od toga . Ako je tvoj problem sto na forumu ima 3 miliona postova a ja ih nisam sve procitao , zao mi je .

0 0 hvala 0
15 godina
Re: C++ Tutoriali
StefanC++ kaže...

tu sam vidio vec literaturu , zato i pitam ovdje jel iko konkretno radio na nekoj naprednijoj , jer sve literature idu uglavnom do funkcija i procedura , sto mi ne treba , vec neke koje idu dalje od toga . Ako je tvoj problem sto na forumu ima 3 miliona postova a ja ih nisam sve procitao , zao mi je .

Po nacinu na koji govoris, mislim da ti temu Literatura za programiranje nisi uopce ni otvorio, a kamo li pogledao. Jer da si otvorio onda bi onda na vrhu teme primjetio ovaj link:

http://freecomputerbooks.com/langCppBooks.html

Da si otisao na taj link, tu bi vidio puno kvalitetne literature koja je usto besplatna,

I would love to change the world, but they won't give me the source code
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice