Android aplikacija za pretrazivanje baze podataka

poruka: 2
|
čitano: 2.162
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacija za pretrazivanje baze podataka

Pozdrav svima. 

Bavim se izdavanjem studentskih soba i stanova u Becu pa bih zelio da napravim neku android aplikaciju preko koje bi moje potencijalne musterije mogle pretrazivati sta imamo slobodno. Npr, da neko odabere raspon cijene, koji okrug bi mu godio, koliko cimera da ima i da onda aplikacija iz moje baze podataka posalje mu rezultate. Slicne aplikacije imaju mobile.de, autoscout24.de itd.

Imam poprilicno dobro znanje iz programiranja i iz svega toga, ali ipak bi mi trebala neka pomoc.

Svaki savjet je dobro dosao!

Unaprijed se zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android aplikacija za pretrazivanje baze podat
seMMir kaže...

Pozdrav svima. 

Bavim se izdavanjem studentskih soba i stanova u Becu pa bih zelio da napravim neku android aplikaciju preko koje bi moje potencijalne musterije mogle pretrazivati sta imamo slobodno. Npr, da neko odabere raspon cijene, koji okrug bi mu godio, koliko cimera da ima i da onda aplikacija iz moje baze podataka posalje mu rezultate. Slicne aplikacije imaju mobile.de, autoscout24.de itd.

Imam poprilicno dobro znanje iz programiranja i iz svega toga, ali ipak bi mi trebala neka pomoc.

Svaki savjet je dobro dosao!

Unaprijed se zahvaljujem.

Da ne bi bilo zabune , uvodno skrećem pažnju da je moj post skroz prijateljske i dobre naravi.

Napisao sam prvu rečenicu stoga jer sam već duže dev na playu i iz iskustva bih ti savjetovao neke druge kanale kako uvaliti nekome sobe. Za ovaj app profesionalno i oku uvodno prikazanje treba neko vrijeme ( pod pretpostavkom da se uistinu i barata potrebnim alatima za takvo što i izvesti ) a na kraju bi mogao imati 5-10 downloada i to ne zato jer ljudi traže sobe već onako - najveća masa ljudi skida random - bez nekog extra razloga a u cijeloj je priči još je najveći problem taj što imaš masu sličnih a pokrivaju cijele države ili kontinent. Upravo lokalizacija na Beč ti je ujedno i killer projekta.

Moj prijedlog je da probaš s dobro uhodanim site-ovima (booking.com ...) kroz ponudu koju imaš.

Ja sam bio početkom 7 mjeseca u Rimu par dana upravo našavši smještaj na taj način tako da ti svjedočim kako stvar savršeno funcionira kroz par klikova mišem.

Još jednom ukazujem na friendly_osvrt pa ako odlučiš ipak ići na aplikaciju držim ti fige.

Sretno dalje kako god odabereš.

moje aplikacije na play-u : https://play.google.com/store/search?q=nik02droid
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice