[Prodaja] Samsung 990 PRO 2TB heatsink version
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.268
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodano 8/10
kaj ti znaci ovo 8/10 ili 9/10 budem i ja tak pisao kad nekaj prodam samo da naučim kaj znaci :)
kaj ti znaci ovo 8/10 ili 9/10 budem i ja tak pisao kad nekaj prodam samo da naučim kaj znaci :)
To ti je ocjena koliko je zadovoljan prodajom
A šta se ima bit "zadovoljan" prodajom od 0 do 10 . Ako si prodao onda je dobro, ako nisi onda nije. Ha da.
Možda mu znači 80% da je prodao, 20% da nije.
Slobodna procjena
moze biti i vjerojatnost prodaje, ono poz kupio bih ssd dodem vjerojatno dns u 20... a ne dode. ili mozda dode
ili da je prodo 8 od 10 oglasa
Čovjek ima jedan disk za prodaju. Kaže da je šansa 80 posto da je disk prodao i 20 posto da nije.
Ima pojedinaca kojima je smetao ukupan broj mojih aktivnih oglasa pa je ovo na prodanom oglasu broj prostalih od ukupne brojke da njihov svijet bude ponovno u balansu a ja na 0 oglasa na forumu. Znači ganjam 0 😂
Prepoznat će se pojedinci 😍 i onako su aktivniji nego komarci u ovo doba godine 😎
moze biti i vjerojatnost prodaje, ono poz kupio bih ssd dodem vjerojatno dns u 20... a ne dode. ili mozda dode
ili da je prodo 8 od 10 oglasa
Bravo pametno moje ❤️
How did you know?!?!
Ima pojedinaca kojima je smetao ukupan broj mojih aktivnih oglasa pa je ovo na prodanom oglasu broj prostalih od ukupne brojke da njihov svijet bude ponovno u balansu a ja na 0 oglasa na forumu. Znači ganjam 0 😂
Prepoznat će se pojedinci 😍 i onako su aktivniji nego komarci u ovo doba godine 😎
Otvoriš novi oglas, ujediniš tih 150 oglasa šta imaš u jedan novi oglas i mirna bosna.
Bravo pametno moje ❤️
How did you know?!?!
Nema potrebe za arogancijom. Napiši jasniji oglas i nitko ti neće vaditi mast. Zato se i prodaju sporo jer vjerojatno tako nadrkano odgovaraš i potencijalnim kupcima.
Ti si zakasnio srećo punih godinu dana skoro ☺️
Ali bitno da si ti ostavio svoj pametni komentar.
Na tvoju sreću, upravo radi bisera tvoje vrste zaključam oglas.
Pa evo i ovaj ću upravo sada iako je iz 2024 😊