[Prodaja] RTX 3080 FE & RTX 3070ti FE zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 3.000
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
[Prodaja] RTX 3080 FE

Pozdrav forumaši, 

u ova crna vremena i ja ubirem danak tržištu.

RTX 3080 - 28.07 kupljena račun i garancija NBB

99.5 MHS stabilno testirano

13500 kn

-------------------------

RTX 3070ti - 21.09 kupljena račun i garancija NBB

?? MHS otvorena samo da vidim da nije plastelin unutra trebalo bi po najnovijim minerima biti oko 50 MHS

7800 kn

Zamjene me ne interesiraju, cijene su fiksne.

Moguće lokalno preuzimanje u Osijeku ili mogu slati sa plaćanjem pouzećem nakon uplate troška za poštarinu.

Za bilo kakve dodatne informacije i dogovor oko prodaje - kontakt isključivo whatsapp (0995296767) / PM

#YOLO
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2021 23:32 (AdR03).
10 godina
[Prodaja] RTX 3080 FE & RTX 3070ti FE

U kakva smo crna vremena upali kad svi performanse grafičkih kartica gledaju samo kroz MH/s

5 godina
protjeran

treba zabranit mining svuda kao u kini pa ce lijepo 3070ti biti 4000kn i 3080 za 6000kn.

17 godina
Re: [Prodaja] RTX 3080 FE & RTX 3070ti FE
DuxCro kaže...

U kakva smo crna vremena upali kad svi performanse grafičkih kartica gledaju samo kroz MH/s

Jbg, za neke povremene gamere, koji igraju samo preko vikenda, ova ga se usput sama otplačuje.

Petar hw kaže...

treba zabranit mining svuda kao u kini pa ce lijepo 3070ti biti 4000kn i 3080 za 6000kn.

Ma kina je zabranila transakcije u kini, ali to ne znače da oni i dalje ne rudare. A cijena je takva da odbiješ zaradu od mininga dok ne igraš.

Ne kažem da je cijena dobra, ali definitivno nije daleko.

3070ti se sad nalaze oko 8 po dučanima, pa je malo off, kao i sa 3080. Evo ja nudim 17k za obje 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina

Majnajte dok nije stiglo najavljeno poskupljenje struje.

16 godina
Koji si ti skalper znači ne možeš vjerovati
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
17 godina

Ne kuzim kaj si ti htio postic...ti si stavio 300eura skuplju karticu od njegove...i da njegova je jos FE a kolko znam FE modeli nemaju LHR lock.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2021 15:15 (R4zOR229).
17 godina
Imaju 3070ti I 3080ti, one nemaju verziji bez locka. 3080 3070 3060ti fe verzije nemaju lock
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
neaktivan
DuxCro kaže...

LOL... 

dreadmoore kaže...

Kada se prodaju grafičke kartice po trenutačnim cijenama tržišta normalno je da ima salty ljudi... jebajiga druže nisam ja kriv što ti nemaš karticu ili nemaš za karticu. Obično ovi što su najglasniji o nepravdi kad sami dođu do jedne prodaju istu za više nego svi "skalperi" zajedno.

Ovo što si linkao je random link sa amazona bez glave i repa...skoro 300e skuplje bez poštarine i Palit žnj model.

Ako vidimo continuation bullruna što se trenutačno događa i ETH na 5k ili nedaj bože 10k neće biti ni NON LHR ni LHR kartica nigdje sljedećih pola godine.

#YOLO
16 godina
AdR03 kaže...
DuxCro kaže...

LOL... 

dreadmoore kaže...

Kada se prodaju grafičke kartice po trenutačnim cijenama tržišta normalno je da ima salty ljudi... jebajiga druže nisam ja kriv što ti nemaš karticu ili nemaš za karticu. Obično ovi što su najglasniji o nepravdi kad sami dođu do jedne prodaju istu za više nego svi "skalperi" zajedno.

Ovo što si linkao je random link sa amazona bez glave i repa...skoro 300e skuplje bez poštarine i Palit žnj model.

Ako vidimo continuation bullruna što se trenutačno događa i ETH na 5k ili nedaj bože 10k neće biti ni NON LHR ni LHR kartica nigdje sljedećih pola godine.

Mislim sklapaj ako mozes zasto ne bolje sad nego iduce godine.

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
17 godina
Prodavač je taj koji stavlja cijenu, kupac bira hoće li je platit. Ne sviđa ti se, produžiš.
A sad druga stvar je što je ovaj prodavač pohlepan, i ne drži baš do riječi. Dogovorim se s njim za cifru, više nego sam gore ponudio, cijeli dan tražim način kako da dođem do njega jer mi je rekao da je rezervirano za mene, i onda mi pošalje sad poruku, da će prodati nekome drugome 😕
Jbg, valjda ljudska riječ više ne vrijedi pišljiva boba...
15 godina

Kao sto je netko ranije rekao...Skalpel...

[DMF] Flixer Buha
10 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Prodavač je taj koji stavlja cijenu, kupac bira hoće li je platit. Ne sviđa ti se, produžiš.
A sad druga stvar je što je ovaj prodavač pohlepan, i ne drži baš do riječi. Dogovorim se s njim za cifru, više nego sam gore ponudio, cijeli dan tražim način kako da dođem do njega jer mi je rekao da je rezervirano za mene, i onda mi pošalje sad poruku, da će prodati nekome drugome 😕
Jbg, valjda ljudska riječ više ne vrijedi pišljiva boba...

Spuštao si cijenu XY puta... nisi htio odmah uplatiti... 

"Rezerviraj" vrijedi dok netko actually ne ponudi novac i spreman ga je platiti ODMAH...

Te spike o ljudskoj riječi možeš okačiti mački o rep... Drugi put kad nešto kupuješ i spreman si to kupiti, isto tako budi spreman platiti odmah ili plati kaparu da ti se čuva... da nebi ja tebi rezervirao pa da mi sutra kažeš sori našao sam nešto bolje ili sam odustao a ja otpalio 2 "prava" kupca.

#YOLO
17 godina
Ne znam o čemu pričaš, dao sam ti cifru, ti si tražio više i ja pristao. Ja sam rekao da ću organizirati da sutra dođem pokupit to, i onda mi par sati kasnije javiš da si dao nekome drugome.
Nemam se namjeru s tobom svađati, tvoje kartice tvoj izbor, samo kažem da to nije način na koji se rade stvari. Pogledaj u rječniku pojam rezervacije, možda ti neke stvari bude jasnije.
Lijep pozdrav
10 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Ne znam o čemu pričaš, dao sam ti cifru, ti si tražio više i ja pristao. Ja sam rekao da ću organizirati da sutra dođem pokupit to, i onda mi par sati kasnije javiš da si dao nekome drugome.
Nemam se namjeru s tobom svađati, tvoje kartice tvoj izbor, samo kažem da to nije način na koji se rade stvari. Pogledaj u rječniku pojam rezervacije, možda ti neke stvari bude jasnije.
Lijep pozdrav

Nemaš se namjeru svađati ali si salty jer nisi uspio kupiti grafičke pa me pokušavaš prikazati na forumu kao nekoga tko nije od riječi.

Na ovom forumu sam prodao desetke komponenti i sa svima imao super iskustvo.

Neda mi se sada raditi print screenove naše email konverzacije ali očito ti neznaš "način na koji se rade stvari" odnsono način na koji se kupuje i prodaje roba visoke potražnje.

- Kupuješ grafičke kartice u doba mining ludila vrlo vjerojatno za mining pošto si bio zainteresiran za obje ili možda čak za preprodaju jer je sa cijenom na koju sam pristao vrlo lako i zaraditi koju tisućicu.

- Nakon dogovora o cijeni, ja te upućujem da mi uplatiš novce i da su nakon uplate kartice tvoje i nosim ti ih u Zagreb sljedeći tjedan.

- Ti mi na to odgovaraš da ih rezerviram do sutra i pričekam da vidiš dal se možeš organizirati da dođeš u Osijek i da ćeš mi javiti. 

- Ja odgovaram JAVI!

Prošlo je 8 sati od onda, ja dobio novac niti poruku od tebe nisam, imam više drugih kupaca koji mi nude traženu cijenu a ne sniženu cijenu ODMAH.

Po tebi... ja sam trebao reći kupcima koji mi nude novac ODMAH, da pričekaju do sutra da vidim hoćeš li se ti moći organizirati ili zapravo odlučiti kupiti kartice po dogovorenom iznosu koji je nekoliko tisuća kuna niži od ovoga koji mogu dobiti ODMAH.

Pa sad ti meni reci ko je tu lud...Ja da vjerujem random osobi sa foruma i odbijam kupce i novac koji je siguran za nečiju REZERVACIJU.

Ja sam takvih lekcija već imao pa se ne dovodim u situacije da se opečem, a tebi neka ovo bude lekcija za ubuduće da u trgovini nema REZERVACIJE. Ili imaš novac i platiš nešto odmah ili riskiraš da netko tko ima novac i voljan je platiti ODMAH će dobiti to prije tebe.

Lijep pozdrav

#YOLO
11 godina
neaktivan

Kakav butthurt s obadvije strane. 

17 godina
Barem SS nije teško napravit.
Gle kao što sam rekao, tvoje grafe tvoj izbor. I s obzirom na moja prva 2-3 posta u ovoj temi nije teško zaključiti da ja rudarim.
Nakon što si rekao da pristajes na 18k, ali da mi doneseš 14.10, ja sam rekao da mi rezerviras do sutra, da ja sutra sredim neki prijevoz. Rekao si može, javi.
Meni to znači, može rezervirano, javi za prijevoz. Možda sam ja nešto krivo shvatio. 🙄
Da si odmah rekao može, ako nitko ne ponudi više, rekao bi ti kao i ostalim, da ne sudjelujem u bidanju, imaš ponudu ako to se sviđa uzmi, ne pada mi napamet licitirati s drugim. Nije tvoj cijena bila nešto super za mene, tako da nisam nešto razočaran što se tiče ne kupnje, više me izivciralo način na koji si to odradio.
Btw lockaj temu, nema smisla ovo više 😉
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice