- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UPDATE: 200€ fiksna
Prodano na forumu.
Zalokotaj ga, neka si prodao sada mogu reći tu zujalicu, nisam htio ranije ti po oglasu....bez debelog Uv i dobro ventiliranog kućišta ta stvar nije za one osjetljive na buku....
Ma za neke od ovih entry modela mislim da je tesko i zaliti se. Ovo je odlicna cijena za ovakvu karticu i mislim da je tesko ocekivati da bude tiha, hladna i sto sve ne. Ne mislim nuzno za ovaj model nego za opcenito jeftinije modele AMD/Nvidia kartica.
Cijena je odlična, da, nema tu govora
Bolje kartice za te novce nema, amen
Zalokotaj ga, neka si prodao sada mogu reći tu zujalicu, nisam htio ranije ti po oglasu....bez debelog Uv i dobro ventiliranog kućišta ta stvar nije za one osjetljive na buku....
Slažem se, samo eto, mislim da se u tom cijenovnom rangu ni ne ide na tih rad, nego performanse. Novi vlasnik ce nadam se biti sretan, ja sam presao na XFX 7900 GRE i tek sad shvacam koliko je ta 3060 Ti zapravo bila glasna hahahah
nemoj zalokotat
svaka kartica se moze stisati, msi afterburner temp limit na max (90c) i podesiti krivulju ventilatora da budu maximalno podnosljivi na 90c, kartica kad dode do 90c bude malo throttlala i to je to, gubitka perfomansi minimalan
utjecaj na trajnost kartice komponenti 75c vs 90c je diskutabilno ali najcesce nikakvo/zanemarivo...
Ili pak stavis slusalice na glavu i pojacas malo vise