Velike temperature proca i grafike. Help!

poruka: 5
|
čitano: 1.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudovi.

Ovako:

Imam i5 760 i GTX460 Hawk 1 Gb( u biti ima pod Moj PC sve heh) i nakon nekih 40 minuta igranja Crysisa 2 temperature su mi za grafu nekih 55 celzija a za jezgre proca od 52-55 do čak 65-67. Najviše mi pokazuje za 3. jezgru.

Gledao sam preko Everesta novijeg. Skužio sam da se komp malo više dere pa sam pauzirao igru i išao provjerit. Malo me to zabrinjava što se tolko ugrijalo sve. Komp sam uzeo prije Nove. Dok sam igrao COD7 sve u redu bilo s temperaturama(49-53 proc).

Imam 2 venta unutr.

Da napomenem, komp je sa strane u radnom stolu. S jedne strane kućišta ima nekih 6,7cm mjesta i odozada nekih 15cm od stola. Ćim ugasim Crysis za par minuta je sve hladno i normalno. Neznam.

Pomagajte ljudi šta mislite da bi bilo dobro uradit. Još ventova? Ili da mu napravim prostora malo. Kolko znam termalna pasta dolazi zajedno sa i5 tako da ju netreba nanosit jer je na njemu.

POzdrav svima. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa 55 c je normalna temperatura...nemas se razloga brinuti

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

55°C u Crysisu 2 je jako dobra temperatura za grafu,a sta se tice proca ako ide do 67°C to je jos u granicama normale . Jel proc clockan,dali je stock kuler na njemu?

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja se nadam da je normalna temperatura. Što se tiće proca, nije clockan i normalno je sve. Sve stock.

Znam da ove novije komponenete dobro podnose temerature al svedno sam se htjeo vama iskusnijima javit pa da mi pomognete kolko možete. Hvala btw.

Onako kad sam pipnuo kućište iza gdje je napajanje dosta je toplo bilo pa sam se sav bio uznemirio. I da napomenem sve se vrti na max u Crysisu2 bez ikakvih trzanja u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imas gumb  " Hvala "   {#}

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice