Temp proc-a

poruka: 7
|
čitano: 1.163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Temp proc-a

Kolika je max temperatura koja neostecuje proc ? Imam intel Duo-core 2.66 ghz .Razlog zasto pitam je to sto sam mjenjao termalnu pastu i kako sam ja malo smotan pukao sam komadic plastike na ventilatoru i sad bas nelezi dobro na procu i temperatura u idleu je 51 C a tijekom gejmanja 65 C .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Temp proc-a

Nemas problema. Temparatura nije kriticna.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Temp proc-a

Malo je povisena ali nemas brige,ociste komp od prasine i vjerovatno ce spast na nekih 45C.

GL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Temp proc-a

Nepetljam se vise bome u komp nikada kad sam ga cistio slucajno sam pukao gigu rama pa se komp jedno vrijeme nije htino upalit :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Temp proc-a

Da ne otvaram novu temu, u posljednjih par dana temp. proca digla mi se za za par stupnjeva. Tocnije, dvije jezgre sa 36-39, na 38-44 u  idleu! a dok igram krizu 2 ide do 68 C, prije nisam nikad uspio ocitaiti vece temp od 58 ni podOCT. Inace proc je kloknut na 3.2, 24/7 pola godine . Da nisu to mazda prvi znaci rikavanje proca, e da hladi ga Katana 3. Molim misljenje dali da spustam taktove ili da se spremimam skupljati lovu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Temp proc-a
Dolazi ljeto, meni su temperature ljeti duplo vece nego zimi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Temp proc-a

Katana 3 jest dobar cooler, ali je u nekim uvjetima mozda i slabasna. Pokusaj pastu promjeniti, preporuka Arctic Silver 5 ili MX-4.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice