Bok! Sandra kaze da mi je cipset Intel P35/G33/G31, nemam pojma kako saznati koji je tocan model maticne. Koja graficka od novijih (nVidia GTX 4xx ili AMD Radeon 5xxx serija) moze na ovu maticnu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P35 chipset ima podršku za PCIe sabirnicu, a to znači da možeš slobodno staviti bilo koju grafičku koja ima PCIe konektor (mogu sve novije grafe koje su danas u prodaji)
ovako doznaj evo ti ovaj program i naci ces nesto motherboard
zasto dati 300kn vise ako nemoras
Hmm.. Onda ce mi trebati i novo napajanje valjda posto imam samo 2 4-pinska konektora, tj. nemam na sta spojiti vise od 1 adaptera. Jel mi moze netko preporuciti neku graficku koja je u rangu s cijenom (oko 1.500 kn, eventualno je maksimum 2.000 kn) i performansama te ne trazi toliko struje?
Radeon HD5770. Traži samo jedan 6-pinski, a po performansama je malo slabija od GTX-a
I moze se mjeriti s onom gore u pogledu performansi?
Rekoh, malo slabija od GTX-a 460, iako sa takvom grafom naigrati ćeš se

Radeon HD5770. Traži samo jedan 6-pinski, a po performansama je malo slabija od GTX-a
Ispravak netočnog navoda. HD5770 je puno slabija od GTX460, a posebice pri večim rezama(zbog bandwitha) i korištenjem naprednog AA filtriranja. Dvije HD5770 su u rangu jedne HD5870, a dvije GTX460 u rangu jedne HD5970.
Znam da je GTX 460 kompetentan sa HD5830 i HD5850 (ovisno o sabirnici, ima raznih rezultata po internetu), a znam također da HD5770 grafu zeza mala propusnost (128-bitna sabirnica). Također hvala na ispravci