Što sve može na ovu matičnu?

poruka: 13
|
čitano: 2.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok! Sandra kaze da mi je cipset Intel P35/G33/G31, nemam pojma kako saznati koji je tocan model maticne. Koja graficka od novijih (nVidia GTX 4xx ili AMD Radeon 5xxx serija) moze na ovu maticnu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Što sve može na ovu matičnu?

P35 chipset ima podršku za PCIe sabirnicu, a to znači da možeš slobodno staviti bilo koju grafičku koja ima PCIe konektor (mogu sve novije grafe koje su danas u prodaji)

15 godina
protjeran

ovako doznaj evo ti ovaj program i naci ces nesto motherboard

ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.55-setup-en.exe

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pod model pise DG33BU a chipset ista stvar. I jos jedno pitanje na brzinu, ako uzmem ovu graficku i imam 2 slobodna 4-pinska power konektora, hoce li mi onda biti dosta ovaj adapter? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je tvoja ploča: LINK

GTX460 traži dva 6-pinska PCI-e konektora, odnosno dva ovakva adaptera će ti biti potrebna

15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hmm.. Onda ce mi trebati i novo napajanje valjda posto imam samo 2 4-pinska konektora, tj. nemam na sta spojiti vise od 1 adaptera. Jel mi moze netko preporuciti neku graficku koja je u rangu s cijenom (oko 1.500 kn, eventualno je maksimum 2.000 kn) i performansama te ne trazi toliko struje?

15 godina
neaktivan

Radeon HD5770. Traži samo jedan 6-pinski, a po performansama je malo slabija od GTX-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 0:00 (Mymy).
15 godina
neaktivan

I moze se mjeriti s onom gore u pogledu performansi?

15 godina
neaktivan

Rekoh, malo slabija od GTX-a 460, iako sa takvom grafom naigrati ćeš se Namigiva

16 godina
HD5770. btw čipset ti je g33.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
16 godina
neaktivan
Mymy kaže...

Radeon HD5770. Traži samo jedan 6-pinski, a po performansama je malo slabija od GTX-a

Ispravak netočnog navoda. HD5770 je puno slabija od GTX460, a posebice pri večim rezama(zbog bandwitha) i korištenjem naprednog AA filtriranja. Dvije HD5770 su u rangu jedne HD5870, a dvije GTX460 u rangu jedne HD5970.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 0:27 (microman).
15 godina
neaktivan

Znam da je GTX 460 kompetentan sa HD5830 i HD5850 (ovisno o sabirnici, ima raznih rezultata po internetu), a znam također da HD5770 grafu zeza mala propusnost (128-bitna sabirnica). Također hvala na ispravci Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice