Preporuka MBO

poruka: 4
|
čitano: 995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka MBO

Pozz,

Trebala bi mi preporuka matične ploče!

Ploča treba imati podršku za USB 3.0, socket AM3, DDR3, integrirani zvuk, što noviji odnosno bolji AMD chipset (u to se ne kužim), te dobar OC potencijal

a nebi trebala imati, VGA, bilokakav CrossFire odnosno SLI (naprosto se neće koristiti, pa nema smisla da ih ima).
Po mogučnosti da je ploča ASUSova... {#}

Cijena do 1000kn

p.s. ovo nije za mene, ali me zanima, isplatili se, na kompu u potpisu, zamijeniti matičnu, za nekakvu tipa gore navedenu, i RAM za DDR3;
       tj. koliko bi to utjecalo na performanse u igrama i alatima tipa photoshop, i isplati li se to uopće???

Hvala {#}

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka MBO

Prelazak s DDR2 na DDR3 na istom AMD procesoru se generalno _ne_isplati, bar što se tiče performansi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka MBO

Preporuka Asrock 890GX Extreme3. A ne isplati se prelaziti na bolju plocu i ddr3 ram, jer nema rasta performansi. Samo ces pare bezveze trositi.

Go hard or go home ... Low life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka MBO

Znaći, u globalu, đabe ću nofce bacit na novu matičnu i DDR3, bez nekog bitnijeg pomaka?!? {#}

Dobro to mi ionak nije neophodno, nego me zanima još ideja za gore navedenu matičnu, ta nejde meni....

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice