ma ja trebam za igre :D
a po cemu je kvalitetniji... pa vele da je intel u kvadovima puno bolji nego amd...
Q8300 uopce nije u rangu sa x4 920 nego sa x4 810, jer se slabo da clockat i to, te imam nešto manji takt i 4mb cache-a manje.
ma ja trebam za igre :D
a po cemu je kvalitetniji... pa vele da je intel u kvadovima puno bolji nego amd...
evo hyperon jos jednom ponavljam necu clockat!!! koji je onda bolji?
A zašto nećeš OC-at? Uzmi Phenom X3 i nek ti onda neko drugi OC-a i bok!
jednostavno necu... samo ocu na gotov igrat... bez klokanja... no koji je na kraju bolji ali BEZ CLOCKANJA!?
920 je bolji od q8300 ali u igrama u rezi od 1680x1050 ili večoj svi su isti ako je u kombinaciji sa jednom grafon.
22" monitor imam... jednu graficku... i sad me zanima koji procesor... u igrama... necu klokati.... koji je bolji!?
22" monitor imam... jednu graficku... i sad me zanima koji procesor... u igrama... necu klokati.... koji je bolji!?
a znam ja to... ali kuzis tip koji mi slaze tu konfu veli da je intel bolji q8300... ali ja velim da je amm phonem 2 x4 920 bolji... pa sam htio cuti vase misljenje.... ?
A gle za igre je danas bolje dual, no situacija se polako mjenja, ako ti treba iskljucivo za igre onda ti je x3 720 najbolji izbor. Em ima jednu jezgru vise, em se dobro clocka em imas sanse da otkljucas cetvrtu... Intel je bolji ali i skuplji, kada usporedujes istu cijenu amd-a i intela amd je jaci.
A gle za igre je danas bolje dual, no situacija se polako mjenja, ako ti treba iskljucivo za igre onda ti je x3 720 najbolji izbor. Em ima jednu jezgru vise, em se dobro clocka em imas sanse da otkljucas cetvrtu... Intel je bolji ali i skuplji, kada usporedujes istu cijenu amd-a i intela amd je jaci.
ali ja gledam izmedu q8300 i amd 920.... ne 720... znaci intel je bolji? ai cijena je tu 50 kn vise manje....
omg... gledajte evo zadnji put ponavljam... nemrem se odluciti izmedu amd phonema 2 x 4 920 i q8300.... ista im je cijena... trebam za igranjue , ne za klokanje... imam 22 incni monitor i jednu gaficku dobru....
uzmi taj x4 920 neces fulat
omg... gledajte evo zadnji put ponavljam... nemrem se odluciti izmedu amd phonema 2 x 4 920 i q8300.... ista im je cijena... trebam za igranjue , ne za klokanje... imam 22 incni monitor i jednu gaficku dobru....
u igrama' pa nije intelov kvalitetniji... kako svi kazu...
Ja bih sada presao na psovanje ,ali necu.
Jesi ti blesav ili imas kakvih problema??? na 2 stranice su ti svi napisali phenom II x4 920 da uzmes izmedu ta dva i ti konstantno pitaš koji je bolji.
dadodo ovo ne kuzim :S
dadodo ovo ne kuzim :S
oke oke... uvjerili ste me... :D a i maticnu bi promjenil da je bolji q8800... ALI NIJE :D hvala svima... cujemo se... i da postao sam biljna us :D aj pozz
Jednostavno receno AMD 920 je boljii od navedenog intela i kraj price.....vecina misli kao i ja i to je to....uzmi 920 i nebacaj bzzveze postove
oke oke... uvjerili ste me... :D a i maticnu bi promjenil da je bolji q8800... ALI NIJE :D hvala svima... cujemo se... i da postao sam biljna us :D aj pozz
nije vjeruju mi,,, vazno mi je da odaberem pravi proc... a to jesam zato hvala...