@Mato Ivanovac,
kakva je svrha davati onima sa kvalitetnim hardverom "hvala"buttone i TU-ove osim da si autor nabija status?
U kojoj si benchmark temi vidio da se to radi?
Vjerojatno si mislio da ćeš biti prvak(ili bar na prva tri mjesta) pa da ubereš malo slave.
Onoga koji napravi najmanji rezultat u temperaturi stavi u prvi post a ne da ti redci stoje prazni.
Evo i moga scorea
Procesor je clockan na 3,2 GHz,temperature nisu baš za hvalit se ali čim nabavim cooler bit će bolje pa ću onda staviti rezultat.
heh imao sam athlona x2 4000+ koji se grijao do 26*C pri opterecenju, odnosno 17*C bez opterecenja na box hladnjaku, definitivno hladno...
Evo nove temperature.Nekužim di bi mogo biti onih -22
U krivom senzoru možda?
- 186 °C
AMD TWKR @ 1.8V - LN2
kak vragu -186???
Tekući dušik...
Tekuži dušik...
Tekući..
Ima tema, "Temperatura vaših PC grijalica" - to tamo spada..
@Mato Ivanovac,
kakva je svrha davati onima sa kvalitetnim hardverom "hvala"buttone i TU-ove osim da si autor nabija status?
U kojoj si benchmark temi vidio da se to radi?
Vjerojatno si mislio da ćeš biti prvak(ili bar na prva tri mjesta) pa da ubereš malo slave.
Onoga koji napravi najmanji rezultat u temperaturi stavi u prvi post a ne da ti redci stoje prazni.
Evo i moga scorea
Procesor je clockan na 3,2 GHz,temperature nisu baš za hvalit se ali čim nabavim cooler bit će bolje pa ću onda staviti rezultat.
Pa ak mu vec zanovijetas zast onda ti sudjelujes u ovoj temi?! Ak ti smeta odi ko ti brani al ak je autor stavio kaj trebamo radit onda trebamo a modovi ce presudit dal ce se lockat il ne.
Meni se čini da 80% ekipe senzori ne valjaju.Kak može bit temperatura manja od sobne ?!
Dusik,vodeno,helij..kaj sve ne..Ko ce znat sta ljudi koriste osim da ih pitas.
uvjek ima i onih koji otvore prozor kad je vani -10
Pa ak mu vec zanovijetas zast onda ti sudjelujes u ovoj temi?! Ak ti smeta odi ko ti brani al ak je autor stavio kaj trebamo radit onda trebamo a modovi ce presudit dal ce se lockat il ne.
Pa sudjelujem da pokažem svoj score.
Tema je zanimljiva ali pravila su loša te smatram da može puno bolje.
Pa sudjelujem da pokažem svoj score.
Tema je zanimljiva ali pravila su loša te smatram da može puno bolje.
Ak ti smeta odi svoju temu napravi i tam pravila stavljaj kak tebi pase.
Nemojte se svađat ZAMOLJAVAM VAS!
Nemojte se svađat ZAMOLJAVAM VAS!
Mato popio si 20 TD u prvom postu..bolje bi bilo da zamoliš moderatora da locka temu, ionako ništa od tog...
Mate, ideja ti je dobra, ali nije to sve tako bajno... ;)
sta zbog spamma zamrla tema
evo moj update
da odma napomenem sve je kak treba
nista editirano,downclockano,clockano
voltaza je cak mislim malo vec neg normalno
i da senzori funkcioniraju kako treba
na vama je da pogodite hlađenje
Ova tema fakat nema smisla. ako se baš ide na najniže temperature onda se to radi tako da se uzme jedan program za test stabilnosti(OCCT ili Prime95) i lipo se odredi koliko se dugo proc treba pržit,pa da onda vidimo najniže temperature. Također bi trebalo zabranit bilo kakvo overclockiranje, downclockanje,overvolt i downvolt.Znači svak procesor na tvorničkim postavkama.
Za validaciju temperatura bi trebalo koristit samo jedan program, jer gotovo svak program ima svoju verziju temperatura.Recimo ja na Everestu dobim znatno niže temperature nego na Core Temp-u.