Mjerenje temperature procesora

poruka: 17
|
čitano: 19.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, kako bi ja to mogao izmjeriti...?

Probao sam sa toplomjerom, ali bas i neide...

Pa, sto vi koristite?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini si s neta everest i tamo imas senzor->temperature i pogledaj....ili ako imas core2duo imas aplikaciju core temp pa i s njom mozes provjeriti temperaturuCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mjerenje temperature procesora

Toplomjerom???? ajde ako ništa drugo bar si imao ludu ideju

17 godina
neaktivan

Obično ti dođe na CD-u koji dobiješ tj. kupiš uz komp, driveri za komp a uz to i neki Utility kojeg instaliras i pratiš temperaturu i matične ploče i CPU, ako koristiš Vistu trenutno imaš onaj gadget CPU meter, čini mi se da se tako zove, ako se ne varam.

Kad ti se zena obraca slusaj sta ti prica ocima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A što ako ne postoji cpu dioda u računalu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Skini si s neta everest i tamo imas senzor->temperature i pogledaj....ili ako imas core2duo imas aplikaciju core temp pa i s njom mozes provjeriti temperaturuCool

Hvala...problem rijesen
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

E samo koja je normalna temperatura procesora...

Mislim da mi je previsoka, oko 80 C

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Preprevisoka ti je. Uzbune su iznad kojih 60 stupnjeva. Normalne oko 45-50. Kupi novi cooler, da malo smanjiš to.
Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Ige kaže...

Preprevisoka ti je. Uzbune su iznad kojih 60 stupnjeva. Normalne oko 45-50. Kupi novi cooler, da malo smanjiš to.
zato bi trebao kupovat novi cooler? neka skine taj koji ima, ocisti ga i stavi novu termalnu pastu. nema mi pretjerano smisla ulagat u nesta novo, ako mozes popravit "staro".
***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 13:14 (r420r).
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Kojeg procesora i što je najvažnije kojeg hladnjaka?
Temperatura je visoka. Ali gornji podaci bi svejedno dobro došli.
16 godina
neaktivan
Lion King kaže...

vidim da je tema stara,ali da ne otvaram novu,meni u SENZOR-u u everestu ocita sam kolika je temp HDD-a,jel postoji neki drugi nacin da saznam temp CPU?

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..
17 godina
Glavonja94 kaže...
Lion King kaže...

vidim da je tema stara,ali da ne otvaram novu,meni u SENZOR-u u everestu ocita sam kolika je temp HDD-a,jel postoji neki drugi nacin da saznam temp CPU?

Hardware monitor, real temp, core temp...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Downloadaj Everest Ultimate Edition, i kad ga pokrenes, dolje kod sata ti se pojave temperature:

Ako idemo s desna na lijevo, prve tri ikone pokazuju temperature procesora, nakon njih, sljedeće je temperatura GPU dioda, onda temperatura HDD-a, i imaš još za napon i ventilator.

Ali ako ti to nije dosta, samo klikni dva puta na neku od tih ikona i pojavi ti se prozor na kojemu možeš birati što sve zelis vidjeti u trayu:

E sad, jedini je problem sto je ovo izdanje Everesta trial, ali to mozemo rijesiti vrlo jednostavno - samo mi se javi na PP :)

www.prisonbreaker.bloger.hr // http://byivica.wordpress.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja Inam INTEL pentium T4200 2,00gHz procesor temperaturam mi je između 45-50c a kad igram igrice 30-45min onda temperatura poraste na 60-70c i komp se samo iskljuci???pomc Hvala unaprijed¨!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mjerenje temperature procesora
LuCKeR 1409 kaže...

Ja Inam INTEL pentium T4200 2,00gHz procesor temperaturam mi je između 45-50c a kad igram igrice 30-45min onda temperatura poraste na 60-70c i komp se samo iskljuci???pomc Hvala unaprijed¨!

Čišćenje hladnjaka i mijenjanje paste bi trebalo pomoci. {#}

14 godina
neaktivan
Re: Mjerenje temperature procesora

Hvala Pomoglo je!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice