Dakle, kako bi ja to mogao izmjeriti...?
Probao sam sa toplomjerom, ali bas i neide...
Pa, sto vi koristite?
Dakle, kako bi ja to mogao izmjeriti...?
Probao sam sa toplomjerom, ali bas i neide...
Pa, sto vi koristite?
Skini si s neta everest i tamo imas senzor->temperature i pogledaj....ili ako imas core2duo imas aplikaciju core temp pa i s njom mozes provjeriti temperaturu
Toplomjerom???? ajde ako ništa drugo bar si imao ludu ideju
Obično ti dođe na CD-u koji dobiješ tj. kupiš uz komp, driveri za komp a uz to i neki Utility kojeg instaliras i pratiš temperaturu i matične ploče i CPU, ako koristiš Vistu trenutno imaš onaj gadget CPU meter, čini mi se da se tako zove, ako se ne varam.
A što ako ne postoji cpu dioda u računalu?
Skini si s neta everest i tamo imas senzor->temperature i pogledaj....ili ako imas core2duo imas aplikaciju core temp pa i s njom mozes provjeriti temperaturu
E samo koja je normalna temperatura procesora...
Mislim da mi je previsoka, oko 80 C
vidim da je tema stara,ali da ne otvaram novu,meni u SENZOR-u u everestu ocita sam kolika je temp HDD-a,jel postoji neki drugi nacin da saznam temp CPU?
vidim da je tema stara,ali da ne otvaram novu,meni u SENZOR-u u everestu ocita sam kolika je temp HDD-a,jel postoji neki drugi nacin da saznam temp CPU?
Hardware monitor, real temp, core temp...
Downloadaj Everest Ultimate Edition, i kad ga pokrenes, dolje kod sata ti se pojave temperature:
Ako idemo s desna na lijevo, prve tri ikone pokazuju temperature procesora, nakon njih, sljedeće je temperatura GPU dioda, onda temperatura HDD-a, i imaš još za napon i ventilator.
Ali ako ti to nije dosta, samo klikni dva puta na neku od tih ikona i pojavi ti se prozor na kojemu možeš birati što sve zelis vidjeti u trayu:
E sad, jedini je problem sto je ovo izdanje Everesta trial, ali to mozemo rijesiti vrlo jednostavno - samo mi se javi na PP :)
Ja Inam INTEL pentium T4200 2,00gHz procesor temperaturam mi je između 45-50c a kad igram igrice 30-45min onda temperatura poraste na 60-70c i komp se samo iskljuci???pomc Hvala unaprijed¨!
Ja Inam INTEL pentium T4200 2,00gHz procesor temperaturam mi je između 45-50c a kad igram igrice 30-45min onda temperatura poraste na 60-70c i komp se samo iskljuci???pomc Hvala unaprijed¨!
Čišćenje hladnjaka i mijenjanje paste bi trebalo pomoci.
Hvala Pomoglo je!!!