- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moja preporuka da neuzmes MSI, jel je po meni smece proizvođać, bolje si gledaj ASUS ili GIGABYTE... ovo će ti crknit za godinu dana.
Ako bas moras jednu od ove dvije... onda uzmi e51 fx zato sto ces ju dulje moc imat i nadograđivat kasnije...
450 kn?ECS A880GM,ASUS M5A87L-E...
760GM-E51 FX je super ploča imao sam prilike radit i super je kao i prethodna 760GM-E51, navodno i na 760GM-E51 ide bios od 760gm-e51 fx i time podržava bagera,
U tom rangu ti je najbolje
MSI 760GM-E51 FX
Gigabyte MA78LMT-S2P
ASUS M5A78L-M
moja preporuka da neuzmes MSI, jel je po meni smece proizvođać, bolje si gledaj ASUS ili GIGABYTE... ovo će ti crknit za godinu dana.
Ako bas moras jednu od ove dvije... onda uzmi e51 fx zato sto ces ju dulje moc imat i nadograđivat kasnije...
Taj model ali bez fx-a mi radi već dvije godine u kompu bez ikakvih problema tako da nemoj napamet prosuđivati
Radio sam s njihovim memorijama i tu i tamo s maticnim plocama, i jako cesto rikavaju... odnosno naspram drugih proizvođaća, najviše sam vidio MSI.
msi se popravio naspram prije, sad su puno bolji, pogledaj AMD seriju od 700 do 900 čipseta, izvrsna !
bok neznam koju od ove 3 ploče kupit
molim vaša mišlenja
Matična ploča ASROCK Z68 EXTREME4 GEN3, iZ68, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID,
Matična ploča ASUS P8 asus P8P67 EVO
P67-M PRO, iP67 Rev B3
za igre h.
bok neznam koju od ove 3 ploče kupit
molim vaša mišlenja
Matična ploča ASROCK Z68 EXTREME4 GEN3, iZ68, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID,
Matična ploča ASUS P8 asus P8P67 EVO
P67-M PRO, iP67 Rev B3
ASUS ukoliko imas K procesor a neces u buducnosti imati CF ili SLI(multigpu sustavi).
pa neka se najde danas sutra
koju onda
mislim sli _cfx.
pa neka se najde danas sutra
koju onda
mislim sli _cfx.
Z68 EX3 GEN3.