Koju mbo ?

poruka: 12
|
čitano: 1.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Koju mbo ?
evo ova http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51--FX-.html podrzava max 32 gb memorije 1333mhz ....a ova http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51.html max 16gb i 1600 mhz...e sad kaj bilo bolje da uzmem?? i jeli toliko osjetna brzina izmedu ovih dviju frekvencija...ni sam nez pa molim savjet jer se te dvije jedino oko toga razlikuju + ova e51 fx ima am3+ podrsku..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koju mbo ?

moja preporuka da neuzmes MSI, jel je po meni smece proizvođać, bolje si gledaj ASUS ili GIGABYTE... ovo će ti crknit za godinu dana.

Ako bas moras jednu od ove dvije... onda uzmi e51 fx zato sto ces ju dulje moc imat i nadograđivat kasnije...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
13 godina
a sto mislite o ovoj??http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-GE3%20UCC i mozete li mi vi neku asus ili gigabayte preporucit do 450kn?
14 godina
neaktivan
mazy651 kaže...
a sto mislite o ovoj??http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-GE3%20UCC i mozete li mi vi neku asus ili gigabayte preporucit do 450kn?

450 kn?ECS A880GM,ASUS M5A87L-E...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
14 godina
protjeran
Koju mbo ?

760GM-E51 FX je super ploča imao sam prilike radit i super je kao i prethodna 760GM-E51, navodno i na 760GM-E51 ide bios od 760gm-e51 fx i time podržava bagera, 

U tom rangu ti je najbolje

MSI 760GM-E51 FX

Gigabyte MA78LMT-S2P

ASUS M5A78L-M

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
da i ja sam najvise za ovu msiovu e51 fx ali ima max ram 1333mhz,a ova prethodna 1600 mhz...s tim da fx ima am3+ podrsku tak da bi ovu uzel..moze mi neko reci kako radi ovaj easy oc tweak na ploci?
16 godina
ford eleanor kaže...
Viziman kaže...

moja preporuka da neuzmes MSI, jel je po meni smece proizvođać, bolje si gledaj ASUS ili GIGABYTE... ovo će ti crknit za godinu dana.

Ako bas moras jednu od ove dvije... onda uzmi e51 fx zato sto ces ju dulje moc imat i nadograđivat kasnije...

Taj model ali bez fx-a mi radi već dvije godine u kompu bez ikakvih problema tako da nemoj napamet prosuđivati

Radio sam s njihovim memorijama i tu i tamo s maticnim plocama, i jako cesto rikavaju... odnosno naspram drugih proizvođaća, najviše sam vidio MSI.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Koju mbo ?

msi se popravio naspram prije, sad su puno bolji, pogledaj AMD seriju od 700 do 900 čipseta, izvrsna !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koju mbo ?

bok neznam koju od ove 3 ploče kupit

molim vaša mišlenja

Matična ploča ASROCK Z68 EXTREME4 GEN3, iZ68, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID,
Matična ploča ASUS P8 asus P8P67 EVO
P67-M PRO, iP67 Rev B3
za igre h.

007
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 19:50 (SIFKO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SIFKO kaže...

bok neznam koju od ove 3 ploče kupit

molim vaša mišlenja

Matična ploča ASROCK Z68 EXTREME4 GEN3, iZ68, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID,
Matična ploča ASUS P8 asus P8P67 EVO
P67-M PRO, iP67 Rev B3

ASUS ukoliko imas K procesor a neces u buducnosti imati CF ili SLI(multigpu sustavi).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina

pa neka se najde danas sutra

koju onda

mislim sli _cfx.

007
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 20:01 (SIFKO).
14 godina
SIFKO kaže...

pa neka se najde danas sutra

koju onda

mislim sli _cfx.

Z68 EX3 GEN3.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice