- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najslabiji i3 je bolji za gaming od tog tvog. KLIK
SB arhitektura je puno produktivnija u igrama.
Pa i ne. Uzmi solidnu ploču od cca 700kn i to je to. Poslužit će svemu potrebnome.
Da stavis i7 unutra dobiti ces prosjecno po igri oko 2 fps-a... Ne vidim razlog kupnje drugog procesora ako se igras.
Intel core i3 2100 je puno bolji od tvog procesora u svemu praktički. Ako nećeš ić na skupe i otključane procesore ili dual GPU sustave, nemaš potrebe dat više od 500 kn za ploču.
Intel core i3 2100 je puno bolji od tvog procesora u svemu praktički. Ako nećeš ić na skupe i otključane procesore ili dual GPU sustave, nemaš potrebe dat više od 500 kn za ploču.
Daj link na testove... Pogotovo me igre zanimaju.
I? U par fps-a je razlika u normalnim igrama (znamo sto cryengine preferira). L4D i Fallout3 su unutar 4-5 fps-a razlike, koju ako bas zeli moze dobiti clockom posto ima BE. Po meni inace je ovo cisto bacanje novaca.
Taj Anandtechov bencmark je teško zastarjelo smeće.
Benchmark nije njihov nego je to benchano igrom koja je navedena. Jedino ako ti je i to smece...
A popušit ćeš fino, na to se spremi odmah . Što se tiče Anandtechovog becha, kažem to zato što imaju igre stare i beskorisne za benchanje današnjih orocesora i grafi i zato što su njihovi rezultati drukčiji od svih redom drugih.
Popusiti ces pare sigurno, a neces dobiti bas nista (puno). Pogotovo ako malo clocknes taj proc.
Po meni se ne isplati mijenjat tog Phenoma.
Radije uloži u novu grafu, prodaj ovu koju imaš sad i uzmeš recimo Gtx 560ti koja je pun kufer jača od tvoje sadašnje i vidjet ćeš ogromnu razliku u igrama. Imaš dobru ploču, dobar proc i dobro napajanje, nova grafa je way to go :)
Bolje imat Phenoma i Gtx 560ti nego Intel SB + Gtx 550ti. Prva kombinacija će u igrama rasturit drugu.
Što se tiče igranja, potpuno se slažem sa kolegom. GTX 560 Ti ima gotovo al doslovno dvostruko jače performanse nego GTX 550 Ti. Ako ti je do igranja, onda napravi tako kako je kolega rekao i još clockneš Phenoma na preko 3,3Ghz recimo i dobar si za gaming .
P.S. Odnosi se na post iznad.