Intel core i3 3220 vaša iskustva

poruka: 63
|
čitano: 23.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Da se i ja oglasim :D imam i ja I3 procesor, moj je 2100, ali svejedno i nije neka razlika...Dakle, tipican sam korisnik, ono Youtube, HD filmovi i najvise gaming. E sad u principu skoro sve igrice vrtim na max/ultra tu i tamo po neki detalj smanjim ali u principu je maxed out sto bi se reklo, na full hd rezoluciji. Nemam nikakvih problema, i stvarno sam zadovoljan procesorom, niti se greje niti je bucan niti bilo sta jednostavno taman za sve prosecne potrebe. Sto se tice igrica i svakodnevne upotrebe za mene sada savrsen...da napomenem ne patim od toga da svaki detalj u igri mora da mi bude na ultra (volim igrati na high i tako to) ali ono opusteno...Po meni best buy za svakodnevnu upotrebu (ne spominjem amd procesore jer nisam nikad posedovao ni jedan niti verujem raznim benchevima posto je to sve u principu jedan veliki  MARKETING, a vidim da se vodi rasprava oko fx8xxx i ovog procesora, sto je totalno nebitno u ovoj temi). 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

u medjuvremenu sam i kupio navedeni proc ... nemam ama bas nikakvu zamjerlu na njega. sve radi savrseno... obrada videa ide jako jako brzo, puno brze nwgo na phenomu II x3 3,6GHz (prijasnji CPU) ..., igre lete na njemu na max detaljima ... iako uopce ne igram puno ... sto se tice obrade videa a to je kakti najzahtjevniji zadatak sto se moze nabacatit na teret nekom procesoru, bez problema se strpim koju minutu dvije da zavrsi nego da sam pogrijesio i iskesirao dvije tri tisuce kuna vise za neki precjenjeni procesor koji bi to obavio malo brze... uglavnom, preezadovoljan sam njime i topla preporuka svakom.. ploca H77M od asrocka za 620 kuna, proc 1000 kn i 8 Gb ddr3 za 350 kn na 1600 MHz ... mislim da nisam pretjeran platio, a posluzit ce mi jos jako jako jako dugo ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 15:38 (juice21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iako je grafička planirana mnogo prije, stigla je prije 10-ak dana. Znači GTX 760 uparena s i3 3220. Za sad radi vrhunski  -  Crysis2 (ne pada ispod 45 FPS, 95% na 60 FPS, možda bi i više išlo ali Vsync upaljen), Grid2 (80 - 100 FPS), F1 2012 (80-100 FPS), Metro Last Light ( varira između 40 i 60 FPS, isto Vsync upaljen) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice