Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 14.794
|
čitano: 2.490.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
16 godina
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
ll25 kaže...

Hvala, imam ovu taichi na umu sad, mada moram priznat bio bi sretniji ako se nađe ljepša opcija 

Asus Prime Z790-P

ASRock Z790 Pro RS

Gigabyte Z790 Eagle AX

Gigabyte Z790 GAMING X

Ove sam si još izdvojio, sve su 200 eura, osim zadnje koja je 250 i nju bi eliminirao ako nije čuda bolja.

Znaš da je ljepota u oku promatrača

Većinom su ploče crne, ima jedna ploča mislim da je skroz bijela, pokušavam se sjetit koji je točno model. 

Evo jedne otkačene https://www.adm.hr/asrock-z790-live-mixer-ddr5-90-mxbk10-a0uayz/75821/product/

E sad, jel hoćeš ploču s "normalnim bojama" ili "otkačenu" ova mixer je neobična, al cool izgleda.

4 godine
ll25 kaže...

Hvala, imam ovu taichi na umu sad, mada moram priznat bio bi sretniji ako se nađe ljepša opcija 

Asus Prime Z790-P

ASRock Z790 Pro RS

Gigabyte Z790 Eagle AX

Gigabyte Z790 GAMING X

Ove sam si još izdvojio, sve su 200 eura, osim zadnje koja je 250 i nju bi eliminirao ako nije čuda bolja.

Imam Asrock z790 PRO RS, dobra ploca s tonu konektora no ako ne trebas 14 sata i 26 usb portova svakako potrazi nesto jeftinije! Kad natrpas kuciste nije bas da ce se nesto i vidjeti

3 godine
Intel Club (opća tema o procesorima)

Kad sam kupovao konfu za sebe prije koju godinu gledao sam Gigabyte Z790 AERO G, osim što mi je lijepa zaboravio sam zašto baš nju, na kraju sam se odlučio na amd platformu.

Btw i edit. košta ispod 250 a čini mi se kako je "čuda bolja" od Gigabyte Z790 GAMING X, imo.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:31 (notloB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam z490i aero....odlična 

Za bijele buildove dušu dale

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice