dakle, postovani forumasi, situacija je ovakva...
kupovao sam dijelove za novi komp i komponente su ovakve
q9550
asus p5q3
4 gb kingmax ddr3 ram(1333 mhz)
500 gb hitachi hdd
xfx hd4890 grafa
a sad da mlo prepričam kaj se sve događalo
naime, prilikom instalacije procesora sve je proslo dobro, on je lijepo sjeo u socket, ali s coolerom su nastala sra**nja...
naime, dva klina su sjela ko podmazana, i skljocnula su, ali treći i četvrti zekaju...
ak sam ih i uspio staviti u rupe na matičnoj, nisu skljocnuli, i događao se klaqckalica efekt, ja 3 klina stavim u rupe, i utisnem ih, a četvrit kad ga stisnem, izbaci drugi klin van...
a ad dalje...sve sam ja to uredno spojio, i ukljucio na monitor (t220) i u pocetku uopce nije davao znakove zivota
ja g aukljucim, a ventilatori od grafe na MAX, ko da kraj vodiopada stoji...
no shvatil sam da jedan konektor nije bio uredno spojim, no i to se sredilo, kad sam ga priključio, okretaju venta su se smanjili i sve pet...ali ond asok
prvo se poceo sam od sebe restartat...reko kaj je sad, odem u bios kad ono proc na 82 stupnaj , sekundu klasnije na 85 , i tako sve do 94 kad je otislo u crveno i ugasio sam kompjuter, jer bi se automatski ionako...
ocito je problem u hladnjaku, koji je stoc intelov...
mislim da nije dobro sjeo u svoje mjesto, bas zbog toga sto nisu skljocnuli klinovi...
no maticna se dosta savija prilikom montiranja coolera, pa me strah da ne pukne.....
i ustalom, dva klina su sjela mozda i previse, pa sad bas ne idu van, kak da to rijesim
treba ga skroz van izvaditi, pa ponovno pokustai, ali imate li koji savjet...
unaprijed hvala...

Ja ti također preporučujem drugi cooler bit ce ti proc hladniji i tiši,dok ovaj stock zuji ko mlažnjak.Pastu možeš ac silver ili mx-2 više manje sve su dobre