CPU 80 a jezgre do 40

poruka: 6
|
čitano: 1.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
CPU 80 a jezgre do 40

Evo kupio novu maticnu i graficku i sve namontirao i kupio neku Thermal Premium pastu (tako nesto) za 38 kn u vemilu i sada namontirao hladnjak i sve stavim i temperature CPU-a su mi 80 ni manje ni vise a jezgre idu do 45 bez frke...i jos jedan problem,ubacio sam cd od maticne i on instalirao neke drivere i tako sam instalirao drivere od grafice i on jos govori da je nasao neki hardware i da treba neke drivere a neznam koje.

Ako itko moze pomoc bio bi zahvalan jer neznam kako bi rijesio ovaj problem

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: CPU 80 a jezgre do 40
Fake_Alert kaže...

Evo kupio novu maticnu i graficku i sve namontirao i kupio neku Thermal Premium pastu (tako nesto) za 38 kn u vemilu i sada namontirao hladnjak i sve stavim i temperature CPU-a su mi 80 ni manje ni vise a jezgre idu do 45 bez frke...i jos jedan problem,ubacio sam cd od maticne i on instalirao neke drivere i tako sam instalirao drivere od grafice i on jos govori da je nasao neki hardware i da treba neke drivere a neznam koje.

Ako itko moze pomoc bio bi zahvalan jer neznam kako bi rijesio ovaj problem

Hvala

Da imalo čitaš forum, vidio bi da je to greška senzora. Probaj u loadu popipat cooler hladan je ko led sigurno.

Temperature očitaj sa core temp-om najnovijim, on jedini realno čita temperature brisbane-a.

Odi u device manager pa vidi šta nije instaliralo ili daj print screen od tog.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
CPU 80 a jezgre do 40

Znam ja da brisbane ima problema s tim ali ja nikad nisam imao s tim problema do danas...Ok probat cu vidjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CPU 80 a jezgre do 40

U pravilu temperatura jezgri je uvijek viša od temperature proca jer se mjeri diodom ispod samog proca, dok se 'opća' temp. proca mjeri gore preko omotača koji već dio topline disperzira u okolinu i na cooler.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CPU 80 a jezgre do 40

Ja imam AMD 5200+(brisbane jezgra). Na idleu je 41 stupanj, a na loadu dode do 70, a jezgre su 34 stupnjeva pod idle, a pdo loadom 55. Probam cooler i vruc je. Nazvao sam Technomax jer sam tamo kupio da pitam jel to normalno il kaj, i lik je reko da je to za amde normalno da se dizu na tak velike temperature. Malo sam potrazio po internetu i nasao ovo di pise da je max temp 55-70. Al meni se to ipak cini previse.Neodlučan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU 80 a jezgre do 40

Ako imas garanciju neka ti ga zamjene procesor je neispravan tj senzori.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 19:32 (zeroname).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice