AMD to intel

poruka: 8
|
čitano: 1.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AMD to intel

znači namjeravam promijeniti konfu i prijeći s amd x4 9550+ na c2d e6750

sad ne znam da li sam na gubitku ili dobitku s obzirom na oc vrijednosti intela

može i neka druga preporuka s tim da mi je budžet za matičnu i proc 1000kn

jopa22
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD to intel
Prelaziti sa x4 na c2d? To se po meni nikako ne isplati osim ako nisi neki Intel fan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: AMD to intel
jopa22 kaže...

znači namjeravam promijeniti konfu i prijeći s amd x4 9550+ na c2d e6750

sad ne znam da li sam na gubitku ili dobitku s obzirom na oc vrijednosti intela

može i neka druga preporuka s tim da mi je budžet za matičnu i proc 1000kn

Na to zaboravi prelazak na C2Duo, pošto ti maticna ploca uopce ne podržava nove AM3 procesore moraš kupit novu. Ali prvo trebaš odlucit kaj zapravo oceš, koristit staru ddr2 memoriju ili ak uzmes maticnu za ddr3 memoriju onda moraš i kupit novu ddr3 memoriju uz novu maticnu i novi proc.{#}

17 godina
neaktivan
AMD to intel

@rambox znači ti si za prelazak na intela ili sam ja krivo skužio...a daj mi molim te reci da li dobivam ili gubim i da namjeravam zadržat memoriju zasad a ako se iskemija nešto kroz neko vrijeme lako se zamjeni matična ali sad mi je prvenstveno ova promjena u glavi s 9550 na 6750

jopa22
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 20:51 (jopa22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopa22 kaže...

@rambox znači ti si za prelazak na intela ili sam ja krivo skužio...a daj mi molim te reci da li dobivam ili gubim i da namjeravam zadržat memoriju zasad a ako se iskemija nešto kroz neko vrijeme lako se zamjeni matična ali sad mi je prvenstveno ova promjena u glavi s 9550 na 6750

Ne sve si krivo skužil i naopacke, ok ostavit ceš staru ddr2 memoriju onda uzmi ovu dole maticnu plocu. Ona podržava ddr2 i ddr3 memoriju i nema frke, a proc uzmeš ovaj na trecem linku i to je to tak ne moraš ubuduce mjenjat maticnu za ddr3 memoriju i rješeno.{#}

http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-sam2-asrock-n68cs-ucc-bulk-nvidia-geforce-7025-nvidia-nforce-630a-matx-fsb/35918

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=050.303.520

http://www.protis.hr/products/details/procesor-amd-athlon-ii-x3-450/37849

15 godina

Po meni ti je to bez veze.

Eventualno upgrade na Q8300+775 MBO...pa onda puknut neku jaču grafu (pretpostavljam da je sve ovo zbog gaminga)...

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
15 godina
neaktivan
AMD to intel

Gle, Intel ti je za Extream Gaming ali bez dobre grafulje nema nista.. AMD je malo slabiji ali nije ni on za baciti.. 955 i 965 ti se sad najvise isplate .. ali naravno ti i za to treba dobra grafuljaa :D  ps. ako bas zelis ici na intel preporucam ti Intel Sadny Bridge 2500(nemozes oc-at)  ili 2500k (za oc), uzmes ga za koji mjesec kad ga dobi vecina ducana i kad mu padnu cjene.. ali moras znat da je Intel skup sport

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice