imas zapravo vrlo slican setup mojem.
ja sam postoa korisnik navedenog takoder prije par dana.
Cinebench neka ti bude omjer dal i procesor daje ispravan rezultat.. ja sam na kraju svojeg spustio s stock coolerom na 3.6ghz pri stock naponu i dobivam score do 1200, ako se ne varam normalan rezultat dakle kada je proc na stock je 1130-1150, po scoru kojeg si ti naveo proc ti radi dobro 1260 score.
Bino je da su ti temp okey i nemoj davati vise od 1.35v ne isplati se za 100mhz vise..
Koji ram imas i na koliko mhz ti radi?
Hvala na brzom odgovoru.
Ploča je Asus Prime X370 PRO, RAM je g.Skill Flare X 3200MHz (na toliko i radi preko onog profila u biosu). Ako treba slati kakve rezultate testiranja samo recite pa možemo usporedit.
Volio bi još samo GPU testirat da vidim da je sve ispravno i stabilno pa da sam miran.
Na stock-u sam btw, sa pastom Arctic MX-4, temperature moram pogledat ali ne idu preko 75 na full load-u
ma gle ak ti temp ne idu iznad 75 to je super.
Ja koristim njegovu origigi pastu i cini mi se super, vjerujem da bih s mx-4 dobio koji stupanj ali zaista nebitno bar meni jer ja se igram na 4k rezi i sad da li proc radi na 3.6 ili 3.8 mi je skoro pa svejedno.
Kod tebe je malo drugacija situacija i treba ti cim veci takt proceosra jer koliko sam shvatio igra se se na FHD i 144hz.
Prati gpu usage on ce ti puno reci koliko ti grafa jos moze dati