AMD Ryzen procesori (opća tema) izdvojena tema

poruka: 31.746
|
čitano: 6.775.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
protjeran
Re: AMD Ryzen procesori (opća tema)
HCgamingCRO kaže...
ActionReaction kaže...
Rhodin kaže...

Ko ti kriv, sam si se u ovo upleo :)

Pa sami ste si krivi, ulazite u raspravu a ni test neznate odradit kako spada. Dobro si predvidio da ce nesto biti krivo to ti priznam da si bio u pravu 

Manite se corava posla moj savjet.

Ajd sto je radio test al toliko necitko i lose dokumentirano da bi me sramota bila uooce objavit.

Lol..imao si video i nisi primjetio... ili si ti corav ili neznam.

Mene bi bila sramota na tvojem mjestu a ne ibme-ovom jer takav pad se u prime-u lako da nevidjeti jer bench nastavlja dalje sa ostalim jezgrama.

A puno pricas, nemas ni opis Konfe niti si sta postao o tom prime-u a tu samo kakis.

Ja na mobitelu vidim samo da se vrti ali nista nemogu razaznat. Mozda kad sjednem na komp bude bolje, dotle mozda i posnimi kako spada novi test.

Ja sam vec svoj test zaljepio, slabo pratis ali to je tvoj problem. A kad smo kod testiranja gdje je zapeo tvoj screenshot od 1h prime 95 kojeg si jucer jos rekao napraviti i pokazati..?

14 godina

Treba pojacat resolution scaling da se vidi.

edit: Ili protrljat oci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 14:25 (MGloc).
6 godina
protjeran
ActionReaction kaže...
HCgamingCRO kaže...
ActionReaction kaže...
Rhodin kaže...

Ko ti kriv, sam si se u ovo upleo :)

Pa sami ste si krivi, ulazite u raspravu a ni test neznate odradit kako spada. Dobro si predvidio da ce nesto biti krivo to ti priznam da si bio u pravu 

Manite se corava posla moj savjet.

Ajd sto je radio test al toliko necitko i lose dokumentirano da bi me sramota bila uooce objavit.

Lol..imao si video i nisi primjetio... ili si ti corav ili neznam.

Mene bi bila sramota na tvojem mjestu a ne ibme-ovom jer takav pad se u prime-u lako da nevidjeti jer bench nastavlja dalje sa ostalim jezgrama.

A puno pricas, nemas ni opis Konfe niti si sta postao o tom prime-u a tu samo kakis.

Ja na mobitelu vidim samo da se vrti ali nista nemogu razaznat. Mozda kad sjednem na komp bude bolje, dotle mozda i posnimi kako spada novi test.

Ja sam vec svoj test zaljepio, slabo pratis ali to je tvoj problem. A kad smo kod testiranja gdje je zapeo tvoj screenshot od 1h prime 95 kojeg si jucer jos rekao napraviti i pokazati..?

Stavio si sliku a od nas trazis Video, biljeske cijelu Dokumentaciju.

Neuspijeva ti trolanje AMD-.

Opalio te zen3 pa se sada neosjecas dobro,razumijem to.

Btw da naglasim: AMD-ov 8/16 procesor nekosta 1000 eura kao inteloc 8/16 do 2017-te kad je amd dosao na scenu.

Znaci Spremi se,odjavi se,odi umij se i makni se od tvog "utopijskog" svijeta di je AMD los a intel jos uvijek KING.

Once upon a time bila dva prijatelja, zvali su se intel i nvidia....kraj price.
13 godina

https://www.nabava.net/search.php?q=5600x cijenovno u porastu 400kn skuplji nego jučer

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 14:36 (mislioc).

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
AMD Ryzen procesori (opća tema)

Intelovci na aparatima:

7 0 hvala 1
15 godina
MGloc kaže...

Lisa Ann isto.

što Lisa Ann napravi vrijedi svake lipe!

Ju je je? Je ju je!
6 godina
protjeran
Stric_Jura kaže...
MGloc kaže...

Lisa Ann isto.

što Lisa Ann napravi vrijedi svake lipe!

Zapravo ona više uzima, iz tebe...

14 godina

Ja sam sada pokusao prime95 srusio se nakon 6min , tj. poceo izbacivat worker stooped working.Temp. 75c

edit: VID:1250 CCX1:4100 CCX2: 4075

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 14:59 (MGloc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
MGloc kaže...

Ja sam sada pokusao prime95 srusio se nakon 6min , tj. poceo izbacivat worker stooped working.Temp. 75c

Prime95 ti je dobar primjer kak ne opteretit procesor. Ne koriste ljudi bezveze ostale stress test programe.. U prime95 mozes bit stabilan 10 sati, stopiras, udjes u igru i blue screen. Zato ja lijepo kad nesto prckam oko clocka onda ga stress testam u aidi i ako odvrti 15min onda sam ok, i jos mi jednom nije crashalo 

15 godina
To je bar pošteno od tebe kažeš kako je, a ne samog sebe lagati pa još to pokažeš video.
6 godina
protjeran

1 0 hvala 0
13 godina
MGloc kaže...

Tebe je pogodio valjda najlošiji primjerak u svemiru. 

12 godina

Koja bi bila max sigurna voltaza za 5600x? par sati dnevno rada

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sve ispod 1.3 je super, a preko toga sranje.

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
njuskac kaže...

Koja bi bila max sigurna voltaza za 5600x? par sati dnevno rada

Ovisi koji rad? Workload aplikacije ili igre.

Za igre max 1.35 a za sve ostalo 1.3V-1.32V

6 godina
protjeran
MGloc kaže...

Moze biti i memorija. Meninje 2600 sa xmp-om Crashao a proc nije bio jos klokan. Od tada nekoristim vise xmp samo manual

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 15:48 (HCgamingCRO).
14 godina

Zato cu iduci put uzet intela i to K.

13 godina
MGloc kaže...

Zato cu iduci put uzet intela i to K.

Jel ti se da PBO upalit iz izvrtit prime 5 min? 

14 godina

PBO je u BIOSU na Enable.Evo sada se vrtio 5 min nije se srusio zasad jos radi da vidimo dokle ce.

edit slabo se vidi evo nova slika

Zasad cpu je zakucan na 100% , clock se spustio na 3800-3900mhz i temp na 83C voltaza 1.375V 10 min

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 16:27 (MGloc).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
MGloc kaže...

PBO je u BIOSU na Enable.Evo sada se vrtio 5 min nije se srusio zasad jos radi da vidimo dokle ce.

Zasad cpu je zakucan na 100% , clock se spustio na 3800-3900mhz i temp na 83C voltaza 1.375V 10 min

Ma PBO zakon ovo drugo sve burek. Hvala.

Edit: ali sad tek vidim to je pod vodom H100i, pa bogme se to dobrano hajca za 4000mhz. Doduše i 1.375v nije nisko. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2020 16:50 (mislioc).
15 godina
protjeran
hahhaajaads kaže...
MGloc kaže...

Prime95 ti je dobar primjer kak ne opteretit procesor. Ne koriste ljudi bezveze ostale stress test programe.. U prime95 mozes bit stabilan 10 sati, stopiras, udjes u igru i blue screen. Zato ja lijepo kad nesto prckam oko clocka onda ga stress testam u aidi i ako odvrti 15min onda sam ok, i jos mi jednom nije crashalo 

Ovo sta pises da mozes bit stabilan u prime-u satima a onda se rusit u igri je strasno malo vjerojatno. Uostalom, njemu se rusi u prime-u, dakle nije stabilan...

15 godina
protjeran
MGloc kaže...

3.8-3.9ghz i 1.375V? To je suludo lose, kao losi primjerci 1xxx generacije Ryzena...

14 godina

Treba mu dat meda (voltaze)

4 godine
protjeran
HCgamingCRO kaže...

Stavio si sliku a od nas trazis Video, biljeske cijelu Dokumentaciju.

Neuspijeva ti trolanje AMD-.

Opalio te zen3 pa se sada neosjecas dobro,razumijem to.

Btw da naglasim: AMD-ov 8/16 procesor nekosta 1000 eura kao inteloc 8/16 do 2017-te kad je amd dosao na scenu.

Znaci Spremi se,odjavi se,odi umij se i makni se od tvog "utopijskog" svijeta di je AMD los a intel jos uvijek KING.

Ja sam tebe tražio sliku nakon 1h prime 95, da vidim temperaturu tvog proca, ali vidim od toga nista jer sigurno nije ni stabilan na nekom respektabilnom taktu ondje i vjerojatno se grije.

A ibme sam rekao da mi dokaze sa video snimkom i toplomjerom koliko mu se vrm na matičnoj grije nakon 30min prime 95,  jer tvrdi da je to super ploca za OC a ja kazem da nije. Ponudio sam mu donesti i alat za testiranje..

Eto, puno private a nista od vas.

Ja sam svoje zalijepio, i dokazao da se 10700k grije slivno kao i Vasi ryzeni kad se raspale.

14 godina

Bronze sample 3500 dobivam cb r20.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja uvijek govorim kad ga naložiš ode i on u 3pm sa temperaturama i efikasnosti.

1 0 hvala 0
12 godina

Zamisli kad ti covjek koji je uslikao test sa 10700k kaze da netko drugi nesta mora snimit i mjerit toplomjerom, a on to sam nije radio. Uostalom, ne vjerujemo ti dok ne nafrljis tog 10700k, bar sat vremena u primeu (sve moras snimat) i drugom kamerom snimat kak drzis toplomjer u ruci i mjeris temperaturu ploce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ovo je brutalica za stress test, tu se i kučišta tope:https://www.google.com/amp/s/www.techpowerup.com/download/linpack-xtreme/%3famp

0 0 hvala 0
12 godina
mislioc kaže...
Ovo je brutalica za stress test, tu se i kučišta tope:https://www.google.com/amp/s/www.techpowerup.com/download/linpack-xtreme/%3famp

Pokreno ga sada i 4.4ghz na 1.38V na R5 3600 temp 78 stepeni C, nema nista bolje od Aida64 benchmarka FP64 Ray-Trace za par sec nabije mi 95C.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
16 godina

Ima kakvih informacija o Ryzen 5 5700X? Kad bi mogao stici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice