Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.284
|
čitano: 13.667.875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Kupujem cim jeftiniji  laptop , 15.6" ekran ili tako nešto . Po mogucnosti sa skromnom opremom,poželjno da je  na Akciji .

Glavni faktor je dakle cijena , ako imate nekoliko za ponudit onda mi je trajanje baterije najbitnije , ali nije uvjet .  Iskljucivo za office i surfanje internetom . Hvala !

, poželjno da nema nikakav OS 

HITNO!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 21:18 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bump 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Bubabug kaže...

Kupujem cim jeftiniji  laptop , 15.6" ekran ili tako nešto . Po mogucnosti sa skromnom opremom,poželjno da je  na Akciji .

Glavni faktor je dakle cijena , ako imate nekoliko za ponudit onda mi je trajanje baterije najbitnije , ali nije uvjet .  Iskljucivo za office i surfanje internetom . Hvala !

HITNO!

stvarno je hitno ak nisi stigo napisat kolko je cijena bitna{#}

kolko, kume? znam tipa koji za ovo kaj ti pitas koristi hp envy 17 cola sa ful opremom{#}

prema tome jel 2 soma? 3? 4 soma?

daj se udostoji napisat osnovno ak vec trazis pomoc,a i kristalna kugla mi ne radi vise{#}, moram gledat u kristalnu kriglu umjesto toga, pa mi je i slika malo mutnija{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
12 godina
neaktivan

Smanji aroganciju. Mogao si samo upitati   za cijenu, a ne napisati beskorisne litanije, uostalom čovjek je možda novi u temi pa ne zna šta treba napisati ili općenito u svijetu laptopa pa ni ne zna kako se kreću cijene.

Ke?!

4 0 hvala 0
13 godina
Bubabug kaže...

Kupujem cim jeftiniji   laptop , 15.6" ekran ili tako nešto . Po mogucnosti sa skromnom opremom,poželjno da je   na Akciji .

Glavni faktor je dakle cijena , ako imate nekoliko za ponudit onda mi je trajanje baterije najbitnije , ali nije uvjet .   Iskljucivo za office i surfanje internetom . Hvala !

HITNO!

Kolko sam skužio tražiš  šta jeftiniji laptop?

Znači nema igranja igrica, tako da ti odvojena grafika ne treba, a za navedeno će biti i dovoljan i proc bez HT tehnologije.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_198&products_id=12206

Ako ti je max cijena viša, reci naći ćemo bolje u tom slučaju - uglavnom i3 proc nemreš dobit za ovako malu cijenu.

Remember, remember the Fifth of November.
16 godina
ED63 kaže...

kolko, kume? znam tipa koji za ovo kaj ti pitas koristi hp envy 17 cola sa ful opremom{#}

daj se udostoji napisat osnovno ak vec trazis pomoc,a i kristalna kugla mi ne radi vise{#}, moram gledat u kristalnu kriglu umjesto toga, pa mi je i slika malo mutnija{#}

{#}  Procitaj još jednom što sam napiso , ako bi se svađo mođemo se nac sutra u ZG 

Za one koji nisu shvatili , buđet je teoretski neogranicen , ali cijena mora bit minimalna ,a da laptop nije za rascjepat na komade kad se kupi . Dakle oko 2200 pocinju laptopi s >15" . Koji laptop je najbolji za minimalnu  cijenu i ako ima neki na akciji  . Ako niko ne zna ,  hvala i bOk :)  

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_198&products_id=11812 - dal valja ovo što se hlađena i trajnosti tice ? , performanse su nebitne , xp cu stavit ak ce bit spor na win7  (2gb RAM-a)  , ono što je kolega iznad predložio je vec solidan laptop za tu cijenu , al nemam potrebe za time ako je ovo ok laptop .

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 0:30 (Bubabug).
15 godina
Bubabug kaže...
ED63 kaže...

{#}  Procitaj još jednom što sam napiso , ako bi se svađo mođemo se nac sutra u ZG 

Za one koji nisu shvatili , buđet je teoretski neogranicen , ali cijena mora bit minimalna ,a da laptop nije za rascjepat na komade kad se kupi . Dakle oko 2200 pocinju laptopi s >15" . Koji laptop je najbolji za minimalnu  cijenu i ako ima neki na akciji  . Ako niko ne zna ,  hvala i bOk :)  

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_198&products_id=11812 - dal valja ovo što se hlađena i trajnosti tice ? , performanse su nebitne , xp cu stavit ak ce bit spor na win7  (2gb RAM-a)  , ono što je kolega iznad predložio je vec solidan laptop za tu cijenu , al nemam potrebe za time ako je ovo ok laptop .

{#}{#}

12 godina
neaktivan

Dali valja ovaj  laptop?

Model:HP ProBook 4530CPU tip:Intel® Core™ i3 2310MCPU brzina:2.10 GHzGrafička karta:Intel HD Graphics 3000OS:Window 7 HomeDisplay:15.6" diagonal (WSVGA) LED, anti-glareRAM:2 GB (1 x 2.048 MB) DDR3 1333 MHz (2 slota, max 8 GB)Hard disk:320 GB SATA II (7200 rpm)Baterija:6-cell (47 WHr) Lithium-IonTežina:~ 2.51 kgDimenzije:371 x 249 x 27 mm (Š x D x V)Fizički interfejsi:Realtek Ethernet (10/100/1000 NIC), 4 x USB 2.0, 1 x audio izlaz, 1 x mikrofonski ulaz, 1 x RJ-45 (ethernet), 1 x VGA (15-pin D-sub), 1 x HDMIWireless:802.11b/g/n • GbLAN • Bluetooth
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 9:47 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lenovo obavezno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
storm.zd kaže...
storm.zd kaže...

Pozdrav, moze neka preporuka za laptop oko 4000 kn, da nije za igice, znaci naglasak na kvaliteti izrade, ekran od 15.6', intel procesor (min i3), inegrirana grafika (npr HD4000) i da je sto tanji. HP ne dolazi u obzir :D

bump

misljenje o ovome: 

TOSHIBA Satellite C855-1KQ / Core i3 2328M, DVDRW DL, 4GB, 500GB, GMA HD 3000, 15.6'' LED, LAN, kamera, bez OS-a, bijelo

http://www.links.hr/artikl-014.630.047

bump, hitno je

12 godina
neaktivan

želio bi sada za vrijeme popusta kupiti si novi laptop do negdje oko 3000 kn (± cca.300 kn)
treba mi za faks, ne za nikakvo igranje
ne trebaju mi windowsi jer ih imam

garancija može biti od 1.g. nadalje

ova 3 su mi se onak svidjela,ali ako imate bilo kakav bolji prijedlog može i to
možete mi reći koji je od ova tri najbolji

http://www.vemil.hr/proizvod/prijeno...x-torba/36604/

http://www.vemil.hr/proizvod/prijeno...-usb-30/37698/

http://www.vemil.hr/proizvod/prijeno...-usb-30/37808/

bilo kakva pomoć je dobrodošla
ne bi kupovao preko interneta , nego npr. vemil, hgspot ....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, kupio bi laptop za fax, ali bi osim AutoCAD-a, ga koristio i za internet, multimediju, a i povremeni gejming.
Nebi pokreto neke prezahtjevne igrice, al opet nebi htio da ima srot od grafe.

Buđet je circa 3500kn, pa sam naso ova 2 laptopa i nemogu se odlucit kojeg da uzmem, pa bih vas molio za misljenje.

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g580ah-59-363252-core-i3-3110m-dvdrw-4gb-1000gb-geforce-gt-635m-15-6-led-lan-bt-hdmi-kamera-dos&option=artikl&id_kategorija=01462005&id_artikl=014.620.024&tab=spec

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.80574ad946e24cc4a10597acf3492fa2.samsung-prijenosno-racunalo-350v5x-s01hr.aspx

Znam da je Lenovo jaci te ga navodite kao novi best-buy, al ipak malo tezim Samsungu zbog dizajna, sitnica poput 2 usb 3.0 porta, HD audio, itd., te cinjenice da je Samsung ipak Korejski, a ne Kineski ko Samsung 
Procesor je otprilike 3% jaci u korist samsunga, a graficka 19% u korist lenova, ali kao sto sam reko, ne planiram igrat AC3 i takve stvari vec vise nesto poput LoL-a, CoD2 itd. pa mi ne znaci toliko

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 20:35 (Azorius).

0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa, Lenovo G580 od ED63 je završio nakratko kod mene, pa da se kratko osvrnem...;)

Uglavnom, da, to je taj iz Linksa i to su te komponente...možete vidjeti sve u slikama ispod..

Što se kvalitete izrade tiče, laptop je odlično napravljen. Brušeni aluminij, ili što to već je, odlično izgleda. Tipkovnica je dosta dobrog layouta, osim što je "ž" smanjen, kao i desni shift. Backspace je isto malo kraći nego što bi osobno volio. Usprkos tome, tipkovnica je dosta dobra. Nema uvijanja kod pisanja, osim na djelu kod entera...ali tamo to ionako nije bitno.

Što se performansi tiče, WoT vrti na 40 fps-ova medium/high na nativnoj rezoluciji (1366 x 768). Imate ispod i temperature nakon igranja WoT-a i 3DMark 11 score...moram napomenuti da je laptop poprilično tih.

Ono negativno u cijeloj priči je ekran. Kada ga se gleda pod pravim kutom sve to izgleda odlično. Čak i po horizontalnom pomaku sve izgleda ok, ali čim se malo pomakne vertikalno, vide se sve mane TN matrice. Meni osobno poprilično iritantno...

Sve u svemu, nakon kratkog druženja, čisto solidan prijenosnik za te novce, čija je najveća mana ekran.

EDIT: Inače, vidim da se vodi nekakva polemika, G580 ima 2 USB 3.0 porta.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 20:23 (DamageHigh).

2 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

interesuje me koje je Vaše mišljenje, treba m se čuti sa roditeljima u razlicim smo gradovima, pda da bi komunicirali putem mejlova i skyp.a koja je najbolja laternativa al za sto manje para dali je to lap top ili tablet (nexus npr? ) sta je pametnije kupiti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ekipa, Lenovo G580 od ED63 je završio nakratko kod mene, pa da se kratko osvrnem...;)

Uglavnom, da, to je taj iz Linksa i to su te komponente...možete vidjeti sve u slikama ispod..

Što se kvalitete izrade tiče, laptop je odlično napravljen. Brušeni aluminij, ili što to već je, odlično izgleda. Tipkovnica je dosta dobrog layouta, osim što je "ž" smanjen, kao i desni shift. Backspace je isto malo kraći nego što bi osobno volio. Usprkos tome, tipkovnica je dosta dobra. Nema uvijanja kod pisanja, osim na djelu kod entera...ali tamo to ionako nije bitno.

Što se performansi tiče, WoT vrti na 40 fps-ova medium/high na nativnoj rezoluciji (1366 x 768). Imate ispod i temperature nakon igranja WoT-a i 3DMark 11 score...moram napomenuti da je laptop poprilično tih.

Ono negativno u cijeloj priči je ekran. Kada ga se gleda pod pravim kutom sve to izgleda odlično. Čak i po horizontalnom pomaku sve izgleda ok, ali čim se malo pomakne vertikalno, vide se sve mane TN matrice. Meni osobno poprilično iritantno...

Sve u svemu, nakon kratkog druženja, čisto solidan prijenosnik za te novce, čija je najveća mana ekran.

EDIT: Inače, vidim da se vodi nekakva polemika, G580 ima 2 USB 3.0 porta.

2 USB 3.0? Pise da ima 2 USB 2.0 i 1 USB 3.0..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 20:37 (Azorius).
15 godina
Azorius kaže...

Onda krivo piše..

1 x USB 2.0 i 2 x USB 3.0.

12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Azorius kaže...

Onda krivo piše..

1 x USB 2.0 i 2 x USB 3.0.

Ok, onda hvala {#}

12 godina

Tu na slici piše da je procesor i5 šta nije i3

15 godina
hrčak kaže...

Tu na slici piše da je procesor i5 šta nije i3

CPU-Z zuji...ispod u Specification piše dobro...

12 godina
neaktivan

Lijepi pozdrav svima. Ovako nov sam na podrucju laptopa i dosada sam koristio samo stolna racunala, ali silom prilika vise ne mogu. Pa bi bio zahvalan ako mi netko moze preporuciti laptop za nekih 6000 kuna. Namjena je za gaming uglavnom. Puno hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
senova kaže...

Lijepi pozdrav svima. Ovako nov sam na podrucju laptopa i dosada sam koristio samo stolna racunala, ali silom prilika vise ne mogu. Pa bi bio zahvalan ako mi netko moze preporuciti laptop za nekih 6000 kuna. Namjena je za gaming uglavnom. Puno hvala!

Možda ovako nešto.

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11729

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan
u linksu su prodani svi laptopi lenovo g580ah i nisu sigurni hoce li ih do kraja akcije opet imati.
isplati li se dati 500 kuna vise i uzeti lenovo g780g koji im je isto trenutno na akciji i dodje 4200 kuna?
ili on ipak ne vrijedi tih 500 kuna vise? da sacekam hoce li ponovo imati g580ah?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kupujem laptop do 4000 kuna(max 5000kuna)...uglavnom mi laptop sluzi za gledanje filmova, fakultet surfanje(nista igrice), tako da ekran ne bi trebao bit manji od 17'3....

Imam jedno pitanje...jeli se isplati kupovati appleove laptope, kakva je kvaliteta naspram drugih....ako su puno bolji od drugih, spreman sam izdvojit i vece novce

dajte preporucite mi par modela

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

e i na koje specifikacije bi trebao obratiti vecu pozornost

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,
nakon 5 godina suzivota sa HP Compaq 6720s, sad sam udovica. Treba mi nesto novo.
Znaci do 5000 kn (100kn +/-). 
Na netu sam 0-24, ne radim nis posebno na njemu, ali ono, ja bi nesto brzo sto moze multitaskat i sta se nece pregrijavat i bit glasno kao traktor, kao moj stari laptop.
Recimo da mi treba za net, pisanje seminara, ppt i gluposti, gledanje filmova, slusanje glazbe i ono nesto sta moze pokrenut igricu u flashu bez da ja vidim svaki pokret misa na zaslonu u slow motionu :D
Hvala :)

btw. gledala sam ovog, ako netko moze reci nesto o njemu, bila bih zahvalna :)
http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-l85018u/63032 

0 0 hvala 0
12 godina
12 godina
neaktivan

Ovisi za sto bi ga koristio, al za te pare bi ti rade preporucao neki sa intelovim i3 procesorom

12 godina
SnowWhite kaže...

Pozdrav svima,
nakon 5 godina suzivota sa HP Compaq 6720s, sad sam udovica. Treba mi nesto novo.
Znaci do 5000 kn (100kn +/-). 
Na netu sam 0-24, ne radim nis posebno na njemu, ali ono, ja bi nesto brzo sto moze multitaskat i sta se nece pregrijavat i bit glasno kao traktor, kao moj stari laptop.
Recimo da mi treba za net, pisanje seminara, ppt i gluposti, gledanje filmova, slusanje glazbe i ono nesto sta moze pokrenut igricu u flashu bez da ja vidim svaki pokret misa na zaslonu u slow motionu :D
Hvala :)

btw. gledala sam ovog, ako netko moze reci nesto o njemu, bila bih zahvalna :)
http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-l85018u/63032 

Ako ces ga uzimat u gotovini se isplati, dosta dobar laptop bar kolko vidim po komponentama. Jos ako dobijes uz njega onu no matter what garanciju milina. :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice