Ovako imam Lenovo N 500,prie par dana mi se nes sje** i od onda mi ne radi.Ugl. ne zele mi se uopce podic windowsi,nego u tom procesu "podizanja" odjednom mi iskoci na djelic sec. bluescreen i vrati mi na pocetak sve(start windows normally,start in safe mode bla..bla..bla)Probao sam sve opcije,opet nis ne sljaka. Help! pliz
Problemi sa laptopom... HELP!!!
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.720
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Polako,ništa nije hitno osim ako ti treba hitna pomoć ili kondom.Koliko vidim po postu,pokušao si safe mode.Skini neki linux(preporučam Slax),zaprži iso na dvd,u biosu pokreni boot sa dvd-a.Iskopiraj sve važnije podatke na usb ili drugu particiju.
Zatim sljedi reinstalacija windowsa(upute za winXP,za win7).
Ovako imam Lenovo N 500,prie par dana mi se nes sje** i od onda mi ne radi.Ugl. ne zele mi se uopce podic windowsi,nego u tom procesu "podizanja" odjednom mi iskoci na djelic sec. bluescreen i vrati mi na pocetak sve(start windows normally,start in safe mode bla..bla..bla)Probao sam sve opcije,opet nis ne sljaka. Help! pliz
Ovo ti upućuje da na hard disku ima bad sector! Skini hirens cd boot i za hdd scan ako javlja bad pa repairaš i nakon toga će windowsi normalno podići. Ukolikio da se pojavi više bad sectora a laptop je novi i ima garanciju i najbolje da odneseš na servis ali prije toga bilo bi naljbolje da backupiraš ako imaš neke važnosti kod slike dokumeta itd.
PUNO HVALA MOMCI :)