imam acer 5920g, i ugradeni su mikrofoni i sami su se ukljucili i nemrem ih nikak iskljuciti. zgasil sam kompa ali su se opet upalili kad sam upalil kompa. kaj da radim? zna ko mozda kak se to more iskljuciti da ne rade. oni rade tocno ko mikrofon samo pojacavaju zvuk, ne rade zbog nekog snimanja ili cega. bezveze rade.
Problem s ugradenim mikrofonom!!
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.128
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isti k...c i sa 5530g. nemože se isključit, kako, KAKO..?
Jesi probao u Sound settings ih samo mutirati ili stišati do kraja?
Znači, klikneš na onu malu ikonicu zvučnika u status bar-u i kada ti se otvori prozor, odeš na padajući izbornik Options > Properties > kvačica na Microphone, OK, ako ti se ne pokazuje mikrofon u Sound settings (ovaj prvi prozor koji se otvori nakon što klikneš na zvučnik itd.). Zatim se vratiš na prvi prozor i spustiš slider i/ili otkvačiš Mute pod Microphone. Onda ponovno odeš na Properties i klikneš na Recording, OK, i opet spustiš slider i/ili otkvačiš Mute, zatvoriš prozor i gotovo.
Jesi probao u Sound settings ih samo mutirati ili stišati do kraja?
Znači, klikneš na onu malu ikonicu zvučnika u status bar-u i kada ti se otvori prozor, odeš na padajući izbornik Options > Properties > kvačica na Microphone, OK, ako ti se ne pokazuje mikrofon u Sound settings (ovaj prvi prozor koji se otvori nakon što klikneš na zvučnik itd.). Zatim se vratiš na prvi prozor i spustiš slider i/ili otkvačiš Mute pod Microphone. Onda ponovno odeš na Properties i klikneš na Recording, OK, i opet spustiš slider i/ili otkvačiš Mute, zatvoriš prozor i gotovo.
Odi u Control Panel, stavi na Classical View, Sounds and Audio Devices, tab Audio, odabereš sve što treba i to bi trebalo biti to. Odi na Volume isto i namjesti sve kako spada just in case.