Problem s tipkom SHIFT

poruka: 3
|
čitano: 1.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s tipkom SHIFT

Priča je malo dugačka ali nadam se daće je netko pročitati.

Imam jedan malo stariji laptop (4.god) koji već neko vrijema nije radio. Nedavno sam ga ponovno pokrenio i vidio da je na njemu neki virus pa sam odlučio rušiti windows i ponovno staviti xp. Nakon što je instalacija završila dogodio se problem. Windows mi je cijelo vrijeme izbacivao onaj sticky keys (valjda se tako piše) jer je kao cijelo vrijeme bila stisnuta tipka SHIFT. Mislio sam da je ispd tipke došla prašina ili nešto slično pa sam skinio obadvije tipke i očistio sve okolo i senzor. To nažalost nije uspijelo. Problem je taj što kad je stisnuta tipka shift nemožete uči u neku odreženu datoteku nego vam sve do nje označi i uđe u sve datoteke, a i kad pišete u wordu imate problema s velikim slovima. Nisam znao što da radim pa sam ga ostavio za kasnije. Jučer sam se opet prihvatio posla pa sam iz nekog razloga na taj isti laptop stavio Ubuntu linux. Na sreću taj se problem nije pojavio i sve je glatko radilo. Tipka je bila ok i kad sam pisao mogao sam normalno pisati velika slova. Mislio sam kako je problem riješen pa sam istoga dana srušio ubuntu i stavio xp (xp mi je ipak draži). Na žalost problem se ponovno pojavio i windows je opet "mislio" da je tipka shift cijelo vrijeme stisnuta.

Zanima me zna li netko postoji li mogućnost da ja isključim nekako tu tipku shift ili da isključim trajno tipkovnicu (probao sam ali bi se nakon ponovnog pokretanja tipkovnica sama instalirala kao novi hardver).

Ako netko zna nešto molio bih da pomogne. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Problem s tipkom SHIFT

Probaj skinut KeyTweak. Mozda pomogne

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s tipkom SHIFT

e hvala ti stari, spasio si stvar, program je zakon

http://internet-posao-zarada.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice