Problem sa switchable graphic-om - toshib L50B 1k7

poruka: 1
|
čitano: 792
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa switchable graphic-om - toshib L50B 1k7

Pozdrav svima,

nedavno  sam kupio toshibu L50B 1 k7 laptop.Laptop ima problema sa radom switchable graphic-a.Naime ima integriranu intelovu HD 4400 te ,,diskretnu'' radeon r5 m230.Prilikom većeg opterećenja grafičke (igrice, cad softver, renderiranje) trebao bi se prebaciti sa intelove na amd-ovu grafičku.Imam win 7 64 bit, downloadao sam drivere sa toshibine stranice (prema modelu laptopa i verziji windowsa) no bez usojeha.Laptop permanentno koristi intelovu grafičku, čak i tijekom pokretanja benchmark programa.Deinstalirao sam drivere, downloadao sa win update-a, updateirao windowse, diseblao intelovu grafičku , no bez uspjeha.U biosu nemam mogućnost odabira graf. kartice kao neki drugi laptopi.Probao sam u catalyst control centru podesiti performance pod ,,high'' no  nikako se ne pokreće amd-ova grafička čak i ako je aplikacija na popisu za high performance.Sve navedeno sam probao i na win 8.1.Diskretna grafička je bila glavni razlog zašto sam se i odlučio na ovaj laptop.Ima li netko ikakvu ideju ili je imao sličan problem, bilo kakav savjet je dobrodošao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice