Problem s laptopom

poruka: 1
|
čitano: 637
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem s laptopom

nisam neki znalac u ovom pa da vas pitam ako mi iko može pomoći, laptop marke Medion sam dobio prije 3 godine radio je sve normalno jedno godinu dana i onda se počeo gasiti, odnešen je u servis i čovjek je rekao da je jedna ram pločica crkla ( 2x 512 je bilo).Laptop je opet radio normalno jedno godinu dana i opet se počeo gasiti i od tada ga više nisam htio ni popravljati ni ništa.Prije par dana ga rastavim očistim,oglancam sve fino, formatiram ga i radio je normalno jedno 5 dana, pa mi počeo izbacivati plavi ekran (http://prntscr.com/sy2al - tipa ovog samo ne znam da li je istu grešku izbacivao, ovo sam uzeo s neta sliku al radio je ovaj "Dumping physical memory" :S) To sam ignorirao pa mi se počeo gasiti,ugasim ga par puta i upalim crn ekran i onda proradi i tako jedno 3,4x do jutros.Eh sad ga ne mogu nikako upaliti, otvorio sam ga ponovo, skino monitor i povezao na tv opet ništa,izvadio HD opet ništa, promjenio sam ram u drugi slot opet ništa,izvadio tastaturu i miš i probao upaliti opet ništa, da li je moguće da ram crkne samo tako a laptop se ne zagrije ni sekunde, doduše nisam probao drugi ram ubacivati jer ga nemam a sad da ga ne kupujem bezveze a možda je matična otišla.Pa ako iko može kako pomoći jer ja stvarno nemam više ideja i da ponovim nisam neki znalac u ovom da ne bi bilo kakvi glupih komentara :)

av av

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice