Pozdrav, imam problema sa navedenim laptopom. Kupio sam gta5 i nadao se da cu ga moc igrat barem na high i u full hd rezoluciji medutim sve pogasio, postavke na normal(to je najmanje moguce u gta5), rezolucija 1280x1024 i fps-i se vrte od 30-40. Pod ono sta pise koliko je video memorije zauzeto tim postavkama pise oko 1.2 gb od mogucih 2gb. Zanima me dali postoji nesto sta trebam u laptopu namjestit nekakvi driveri posebni za njega(skinuti najnoviji nvidia driveri) ili nesto da igra radi kako spada? Vidio sam i da mi druge igre bas ne rade koliko sam ocekivao jer je ipak laptop dobar i trebao bi pokretat vecinu igara na high-ultra postavkama i fullhd-u,medutim rijetke se nadu takve. Gledam sad videe na youtubu (
, ) i ljudi igraju na istom laptopu u fullhd-u i na hugh postavkama i imaju 60 fps-a, ja da to napravim imao bi 10 fps-a. Da nisam mozda kupio neki pokvareni model ili nesto? Jel moguce da nisam neke postavke u windowsima dobro namjestio(koristim windows 8.1), nekakve drivere posebne za njega instalirao ili nes? Hvala za bilo kakvu pomoc:)- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi instalira drajvere za integriranu intelovu grafu ?
Obavezno instaliraj oba drajvera. Za nvidiu i intela.
Da, to je pomoglo drugom forumasu, prakticki sa istim problemom:
http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/kako-ugasiti-integriranu-graficku/224729.aspx?page=0&jumpto=4630570&sort=asc&view=flat
Evo napravio to i podesio u nvidia control panelu optimal settings i igra radi savrseno! fullhd rezolucija skoro sve na high i very high, oko 50 fpsa imam! Puno hvala !:)