Problem sa asus G750jm i GTA5

poruka: 4
|
čitano: 1.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problema sa navedenim laptopom. Kupio sam gta5 i nadao se da cu ga moc igrat barem na high i u full hd rezoluciji medutim sve pogasio, postavke na normal(to je najmanje moguce u gta5), rezolucija 1280x1024 i fps-i se vrte od 30-40. Pod ono sta pise koliko je video memorije zauzeto tim postavkama pise oko 1.2 gb od mogucih 2gb. Zanima me dali postoji nesto sta trebam u laptopu namjestit nekakvi driveri posebni za njega(skinuti najnoviji nvidia driveri) ili nesto da igra radi kako spada? Vidio sam i da mi druge igre bas ne rade koliko sam ocekivao jer je ipak laptop dobar i trebao bi pokretat vecinu igara na high-ultra postavkama i fullhd-u,medutim rijetke se nadu takve. Gledam sad videe na youtubu (

,
) i ljudi igraju na istom laptopu u fullhd-u i na hugh postavkama i imaju 60 fps-a, ja da to napravim imao bi 10 fps-a. Da nisam mozda kupio neki pokvareni model ili nesto? Jel moguce da nisam neke postavke u windowsima dobro namjestio(koristim windows 8.1), nekakve drivere posebne za njega instalirao ili nes? Hvala za bilo kakvu pomoc:)

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jesi instalira drajvere za integriranu intelovu grafu ?

Obavezno instaliraj oba drajvera. Za nvidiu i intela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 0:43 (Zajeb).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Re: Problem sa asus G750jm i GTA5
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 1:40 (The_Fichek).
13 godina
neaktivan

Evo napravio to i podesio u nvidia control panelu optimal settings i igra radi savrseno! fullhd rezolucija skoro sve na high i very high, oko 50 fpsa imam! Puno hvala !:)

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice