Može li mi netko preporučiti dobar tablet do 1500kn? Kupujem kao poklon. Iz zagreba sam, mislio sam mozda izabrati neki u vemilu, al htio bih prvo cuti neke preporuke. Zahvaljujem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konkretno u Vemilu bi moj izbor definitivno bio ovaj;
http://www.vemil.hr/proizvod/prestigio-multipad-80-pro-duo-5580c-8-capacitive-1024x768-dual-core-15ghz-1gb-8gb-front-camera-03mp-wifi-msd-usb-mhdmi-android-40/37305/
Razlozi su sljedeći:
1. Ima dovoljno velik ekran visoke rezolucije ( 1024 x 768 - 8" )
2. Ima jako dobar dvojezgreni procesor od 1,5 GHz
3. Ima 1GB RAMa, i 8GB ugrađene memorije, što bi ti trebalo biti i više nego dovoljno.
4. Pokreće ga Android 4.0 ( Ice Cream Sandwich ) i najbolji je tablet u tom cjenovnom rangu.
Ima li ovaj tablet utor za sim card? ako nema, dali mi netko moze preporuciti neki dobar tablet do 1500kn sa sim card utorom...trgovina nebitna, samo da imaju dostavu za Varaždin. Hvala unaprijed :)
Misliš 3G?
Ubaciš karticu pa koristiš internet koji si kupio?
Daj navedi neke PC shopove u Varaždinu da ne tražim bezveze.
Može li mi netko preporučiti dobar tablet do 1500kn? Kupujem kao poklon. Iz zagreba sam, mislio sam mozda izabrati neki u vemilu, al htio bih prvo cuti neke preporuke. Zahvaljujem.
Konkretno u Vemilu bi moj izbor definitivno bio ovaj;
http://www.vemil.hr/proizvod/prestigio-multipad-80-pro-duo-5580c-8-capacitive-1024x768-dual-core-15ghz-1gb-8gb-front-camera-03mp-wifi-msd-usb-mhdmi-android-40/37305/
Razlozi su sljedeći:
1. Ima dovoljno velik ekran visoke rezolucije ( 1024 x 768 - 8" )
2. Ima jako dobar dvojezgreni procesor od 1,5 GHz
3. Ima 1GB RAMa, i 8GB ugrađene memorije, što bi ti trebalo biti i više nego dovoljno.
4. Pokreće ga Android 4.0 ( Ice Cream Sandwich ) i najbolji je tablet u tom cjenovnom rangu.
Ako trebas 3G mrezu (sim kartica) tada odi na njuskao i uzmi Huawei mediapad, a ako ne trebas 3G tada odi na Prestigio model koji je Tomek naveo.
Složio bi se sa kolegom.
Huawei je jedan od boljih 3G tableta u tom cjenovnom rangu.
Nedavno je prodan jedan nov novcat ( samo jednom upaljen ) za 1000kn ovdje na forumu.
Složio bi se sa kolegom.
Huawei je jedan od boljih 3G tableta u tom cjenovnom rangu.
Nedavno je prodan jedan nov novcat ( samo jednom upaljen ) za 1000kn ovdje na forumu.
Pa da, iako bih ja rade uzeo Prestigio zbog performansi naustrb nedostatka 3G-a posto vecina smartphonea ima mogucnost hotspotanja ili se moze
uzet neki 3G USB stick.
Misliš 3G?
Ubaciš karticu pa koristiš internet koji si kupio?
Daj navedi neke PC shopove u Varaždinu da ne tražim bezveze.
Znaci u ovaj prestige-ov moze ic kartica za internet?
NE !
Imaš Huawei MediaPad Lite 7 ( nisam siguran jesam točno naveo ime ), taj tablet dijele sad jeftino za produženje MaxTVa u T-Comu, i ljudi koji ga dobiju a ne treba im ih prodaju jako jeftino. Znači taj Huawei tablet ima i WiFi i 3g, idealan, funkcionalan i poklon koji je ispod budžeta.