Nova ASUS N serija

poruka: 189
|
čitano: 74.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Nova ASUS N serija
Tsar kaže...

A ovo što se tiče registracije?

Hm,to ti bas i ne znam,i ja imam Asusa pa se nisam registriro na službenu stranicu.

Evo tu pogledaj:https://vip.asus.com/login.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 12:57 (besla).
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Kupio sam Asus N76.

Zanima me, dali nakon što instaliram win 7 na njega, dali trebam sve ove update-e skinuti.

Jeli trebam registrirati laptop na Asus stranici i dobivam li nešto time?

Evo, danas sam podigao laptop i gledam u kutiju, nema nikakvog CD-a.

Znači da instaliram s ove stranice?

Jeli trebam sve? (npr. ne trebam ovo TV/radio)

14 godina
neaktivan
Tsar kaže...
Tsar kaže...

Kupio sam Asus N76.

Zanima me, dali nakon što instaliram win 7 na njega, dali trebam sve ove update-e skinuti.

Jeli trebam registrirati laptop na Asus stranici i dobivam li nešto time?

Evo, danas sam podigao laptop i gledam u kutiju, nema nikakvog CD-a.

Znači da instaliram s ove stranice?

Jeli trebam sve? (npr. ne trebam ovo TV/radio)

Skineš sve sa službene stranice koju si naveo gore u linku. Odabereš samo OS i to je to, skineš redom šta ti treba {#}

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Borderlands 2 - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Jako sam zadovoljan sa laptopom. 

Jbt, čak i BF 3 vrti na max. detaljima. <3

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Joj meni se ovaj laptop jako sviđa, samo ne znam kako da riješim sa kupovinom, moram iz Bih pravo u Zagreb! :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Da li netko zna koju Web Cameru ima ugrađenu u sebi VGA(0,3Mpx) ili HD? Molio bih nekoga tko je 100% siguran u taj podatak. :)
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
Da li netko zna koju Web Cameru ima ugrađenu u sebi VGA(0,3Mpx) ili HD? Molio bih nekoga tko je 100% siguran u taj podatak. :)

HD 2.0

13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Da li možda imaš neki link koji to potvrđuje? Zanima me za ovaj model N56VZ.
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
Da li možda imaš neki link koji to potvrđuje? Zanima me za ovaj model N56VZ.

Svi modeli iz nove serije N56 i N76 imaju takvu kameru.

13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
A jel igdje postoji to službeno potvrđeno ili ne?
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
A jel igdje postoji to službeno potvrđeno ili ne?

Pa imaš na službenim stranicama sve napisano...koristi Google {#}

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Sleeping Dogs - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Kupila sam N76VZ i podigla sam Windows 7 i ne mogu nikako da se spojim na Wlan? Pokušavam, i ne mogu nikako. Što da radim? Kada stisnem da traži Wlan uopće ga ne traži? Molila bih pomoć ako netko zna.

0 0 hvala 0
15 godina
Jesi instalirala driver za wlan? Skini ga sa sluzbenih stranica sa nekog drugog kompa pa ga pribaci na laptop.
With great power comes great responsibility.
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Hm hm, tu može biti svašta. Moguće je da imaš 32-bitne Win pa zbog toga neće da prepozna službeni driver? Probaj ako imaš 64-bitni Win instalirati na njega( to pretpostavljamo da sada imaš 32-bitni ) i onda instaliraj službeni driver sa Asus-ove stranice, moralo bi 100% raditi! Javi kako je prošlo. :)
Tony Soprano
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Nova ASUS N serija

Moze netko ko ima n56vz rec par rijeci o njemu? Jako se vec dugo dovumim izmedu njega i lenova y580 pa me zanima kakav je n56. Pogoto kakva je tipkovnica i toucpad, te kolko lap trosi struje dok je u full loadu jer sam na reviewu procitao da nije pametno ga punit dook je u full loadu jer mu power brick ima 120w a on trosi 118w.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Hvala Tony Soprano!! Upravo je u tome bio problem, točno to što si mi rekao sam napravila i sve radi za 5-icu! :)) hvala puno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lorena_galovic kaže...
Kupila sam N76VZ i podigla sam Windows 7 i ne mogu nikako da se spojim na Wlan? Pokušavam, i ne mogu nikako. Što da radim? Kada stisnem da traži Wlan uopće ga ne traži? Molila bih pomoć ako netko zna.

Ista stvar ti je bila i meni.

Malo je sranj* to što se ne dobije uz laptop CD sa driverima, pa ih moraš skinit sve sa Asus stranice.

Drivera ima doslovno pun kura*, ali većina su bitni da bi određene stvari na laptopu funkcionirale.

Pod obavezno ti je da instaliraš grafičke drivere, wlan i bluetooth, tipkovnicu i touch pad, zvučne drivere, pa kad skupiš vremena i ostale, jer taj asus nudi stvarno zanimljive aplikacije i mogućnosti.

Ovo ti je stranica za drivere, pa od tuda skini sve obavezno, pa onda nadalje ono što misliš da ti je potrebno.

Još jedna stvar, nadam se da si stavila 64-bitne windowse na laptop, jer on ima 4-jezgreni i7 i 6gb rama, pa bi neispravno radio na 32-bitnim windowsima (jer oni ne podržavaju toliko jezgri i brzinu rada procesora i rama, i ne podržavaju više od 3,5GB rama).

Što se tiče laptopa, kupila si odličnu mašinicu koja je sposobna za gotovo sve zahtjeve.

Eto, nadam se da sam malo pomogao, uživaj. :)

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Dishonored - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Koliko vam prosječno traje baterija na laptopu uz neku normalnu uporabu (bez da igrate igrice)?

Meni drži nekih 3 - 3.5 sati. Nekako mi se to malo čini. Dali je sve u redu s tom baterijom?

Ako je, dali ima za kupiti neka baterija koja bi mogla držati oko 7 ili više sati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jedno pitanje: Zna li netko od vlasnika N76VM/VZ kako (odakle) uvlači zrak za hlađenje CPU/GPU?
With great power comes great responsibility.
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

da li netko zna gdje nabaviti drivere za windows 8 za asus n56?

0 0 hvala 0
17 godina
BlackEagle kaže...
Jedno pitanje: Zna li netko od vlasnika N76VM/VZ kako (odakle) uvlači zrak za hlađenje CPU/GPU?

čitao sam na netu reviewove, za N76, N56vz/vm i načudio sam se kad sam pročitao da uvlači kroz tipkovnicu. nisam sto posto siguran, ali mislim da je tako nešto bilo.

nedavno sam imao jeftiniji hp compaq koji je na taj način, koji je imao najveću temp s kojom sam se susreo kod sređivanja kompova, 9x C a i viša je bila temp ponekad.

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Medal Of Honor - Warfighter - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Evo N76VZ sa 650m test za novi NFS.

Na high podesavanjima je,to je max u igrici i vrti 30-35FPS

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Bootanje Windowsa 8 na N76 modelu sa SSD-om

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Call of Duty - Black Ops 2 - gameplay N76

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

ja, nažalost, moram podijeliti negativno iskustvo sa novim N56vz modelom. Nakon mjesec dana korištenja laptop završio u servisu, izgleda da je grafička otišla

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 9:50 (hrc987).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrc987 kaže...

ja, nažalost, moram podijeliti negativno iskustvo sa novim N56vz modelom. Nakon mjesec dana korištenja laptop završio u servisu, izgleda da je grafička otišla

evo, da se javim opet....zovem u servis i vele da je moraju mijenjati sijelu matičnu na laptopu...užaš!!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice