A ovo što se tiče registracije?
Hm,to ti bas i ne znam,i ja imam Asusa pa se nisam registriro na službenu stranicu.
Evo tu pogledaj:https://vip.asus.com/login.aspx
A ovo što se tiče registracije?
Hm,to ti bas i ne znam,i ja imam Asusa pa se nisam registriro na službenu stranicu.
Evo tu pogledaj:https://vip.asus.com/login.aspx
Evo, danas sam podigao laptop i gledam u kutiju, nema nikakvog CD-a.
Znači da instaliram s ove stranice?
Jeli trebam sve? (npr. ne trebam ovo TV/radio)
Evo, danas sam podigao laptop i gledam u kutiju, nema nikakvog CD-a.
Znači da instaliram s ove stranice?
Jeli trebam sve? (npr. ne trebam ovo TV/radio)
Skineš sve sa službene stranice koju si naveo gore u linku. Odabereš samo OS i to je to, skineš redom šta ti treba
Jako sam zadovoljan sa laptopom.
Jbt, čak i BF 3 vrti na max. detaljima. <3
Joj meni se ovaj laptop jako sviđa, samo ne znam kako da riješim sa kupovinom, moram iz Bih pravo u Zagreb! :D
HD 2.0
Svi modeli iz nove serije N56 i N76 imaju takvu kameru.
Pa imaš na službenim stranicama sve napisano...koristi Google
Moze netko ko ima n56vz rec par rijeci o njemu? Jako se vec dugo dovumim izmedu njega i lenova y580 pa me zanima kakav je n56. Pogoto kakva je tipkovnica i toucpad, te kolko lap trosi struje dok je u full loadu jer sam na reviewu procitao da nije pametno ga punit dook je u full loadu jer mu power brick ima 120w a on trosi 118w.
Ista stvar ti je bila i meni.
Malo je sranj* to što se ne dobije uz laptop CD sa driverima, pa ih moraš skinit sve sa Asus stranice.
Drivera ima doslovno pun kura*, ali većina su bitni da bi određene stvari na laptopu funkcionirale.
Pod obavezno ti je da instaliraš grafičke drivere, wlan i bluetooth, tipkovnicu i touch pad, zvučne drivere, pa kad skupiš vremena i ostale, jer taj asus nudi stvarno zanimljive aplikacije i mogućnosti.
Ovo ti je stranica za drivere, pa od tuda skini sve obavezno, pa onda nadalje ono što misliš da ti je potrebno.
Još jedna stvar, nadam se da si stavila 64-bitne windowse na laptop, jer on ima 4-jezgreni i7 i 6gb rama, pa bi neispravno radio na 32-bitnim windowsima (jer oni ne podržavaju toliko jezgri i brzinu rada procesora i rama, i ne podržavaju više od 3,5GB rama).
Što se tiče laptopa, kupila si odličnu mašinicu koja je sposobna za gotovo sve zahtjeve.
Eto, nadam se da sam malo pomogao, uživaj. :)
Koliko vam prosječno traje baterija na laptopu uz neku normalnu uporabu (bez da igrate igrice)?
Meni drži nekih 3 - 3.5 sati. Nekako mi se to malo čini. Dali je sve u redu s tom baterijom?
Ako je, dali ima za kupiti neka baterija koja bi mogla držati oko 7 ili više sati?
da li netko zna gdje nabaviti drivere za windows 8 za asus n56?
čitao sam na netu reviewove, za N76, N56vz/vm i načudio sam se kad sam pročitao da uvlači kroz tipkovnicu. nisam sto posto siguran, ali mislim da je tako nešto bilo.
nedavno sam imao jeftiniji hp compaq koji je na taj način, koji je imao najveću temp s kojom sam se susreo kod sređivanja kompova, 9x C a i viša je bila temp ponekad.