Nova ASUS N serija

poruka: 189
|
čitano: 73.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Crysis 2 N55SF

Btw, marko imaš dosta viewova na youtubu {#} jesi snimio možda nekaj novoga?

1 0 hvala 1
16 godina
Nova ASUS N serija

Cool, xD znam, a nisam kod kuće, već na faksu u Varaždinu, pa nemam kamere s kojom bi mogao snimati izvana, jedino mogu snimit preko frapsa xD

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 15:57 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova ASUS N serija
markoal kaže...

Cool, xD znam, a nisam kod kuće, već na faksu u Varaždinu, pa nemam kamere s kojom bi mogao snimati izvana, jedino mogu snimit preko frapsa xD

Onda drugom prilikom...samo ti uči {#}

16 godina
Nova ASUS N serija

Evo jedan ingame video, evo i

koji je mislim dosta ugodan:

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 20:20 (markoal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Modern Warfare 3 gameplay N55SF

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Need For Speed The Run gameplay N55SF

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

The Elders Scrolls V: Skyrim gameplay N55SF

1 0 hvala 0
16 godina
Hero of the day kaže...

The Elders Scrolls V: Skyrim gameplay N55SF

E džabe sam snimao, htio sam i ja, zapravo iskoristit cu a mogao bih Assassins Creed Revelations.
Inače Skyrim se može na max, ali kod sebe sam stavio shadows na medium(jer mi to nije važno) i distance je manji (ali mislim da neigra neku ulogu kod fpsa), i igriv je, nisam baš osjetio trzaj/štekanje, a loadira je za čas.
A ACR je na maksimalnim postavka, i teksture su vrlo dobre. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 23:50 (markoal).
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Assassin's Creed: Revelations - gameplay N55SF

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

DIRT 3 - gameplay N55SF

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

gdje da kupim ASUS N73SV-V2G-TY584V

Goran Anđelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction - gameplay N55SF

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Alan Wake - gameplay N55SF

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Mass Effect 3 - gameplay N55SF

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Mali update: Nova N serija za 2012. godinu

1 0 hvala 0
16 godina
Nova ASUS N serija

Gledo sam malo laptope kod nas i vani. Razlika je otprilike ovakva:

Cijenom su "isti" samo vani modeli imaju recimo 8GB RAM, 250GB SSD uz "obican" HDD, te blueray, a kod nas dobijes model sa 6GB RAM, bez SSD-a i sa DVD-ROM za otprilike iste pare. Modele koje mi imamo u trgovinama google ne prepoznaje, odnosno nalazi samo hrv linkove sa nabave ili trgovine koje ih prodaju.. Mislim da to nasi nesto pocupaju van (tipa keks sa 4GB RAM i stave keks sa 2, te maknu SSD) i "izmisle" neku svoju oznaku, a ovo prodaju pod dodatnu opremu.

Baljezgam, znam samo da googlam modele sa amazona, ebaya itd. i to uredno nalazi hrpu postova, benchmarka... , googlam modele koji se nadju na nabavi i nalazim samo linkove sa nabave i pratecih ducana.

Sramota iskreno, ali imamo 1 ili 2 uvoznika, znam da oni imaju ogromnu marzu, preuzme ih mali ducan koji onda ni nemre puno dizat cijenu jer bi naprosto bilo preskupo, pojedini internet shopovi imaju tek 5-10% marze. Sa druge strane da nisu modeli za nase trziste okrljasteni, za gamerski laptop bi se maltene isplatilo otic u Bec kupit ga, benzin, vinjete, i jos bi ti ostalo, taman carinu platio po povratku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

ova nova serija mi se sviđa, bolja je tipkovnica al sve ovisi koja graficka ce se davat po kojoj cijeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

poz..može li mi netko pomoći i napisati koji asus-ovi laptopi imaju mjesta za ugradnju SSD-a uz HDD

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nova ASUS N serija
AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 19:59 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

ja sam malo istraživao i konkretno našao sam da ASUS N73Jn ima dual hard support ( i neki aceri )...samo taj asus više nije dobavljiv

ako netko zna da li nova Nserija ima dual hard support molim da napiše

16 godina
neaktivan
hrc987 kaže...
Bulldozer kaže...

ja sam malo istraživao i konkretno našao sam da ASUS N73Jn ima dual hard support ( i neki aceri )...samo taj asus više nije dobavljiv

ako netko zna da li nova Nserija ima dual hard support molim da napiše

N76 ima, as per manual. N56 možda. Ustvari, moraš doći u dućanće i provjeriti, ili kontaktirati e-mailom nekoga.

Early adopter
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hero of the day kaže...

Šteta što je na Kepleru DDD3 memorija i što ima onu Atheros Wlan jeftinjaru, inače ko grom.. Sa blu-ray writerom doduše, vjerojatno bi taj konfig tu bio megaskup

Early adopter
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
N76 mi se dosta svida i razmisljam o tome da ga kupim. Samo da li postoje jos koji laptopi koji mu mogu konkurirati u omjeru cijene i performansi? Htio bi vidjeti sve opcije prije nego ga odlucim kupiti, jer dati 8k kuna nije malo.

I kakvi su inace dojmovi o Asus laptopima?

0 0 hvala 0
16 godina
Infinitus kaže...
N76 mi se dosta svida i razmisljam o tome da ga kupim. Samo da li postoje jos koji laptopi koji mu mogu konkurirati u omjeru cijene i performansi? Htio bi vidjeti sve opcije prije nego ga odlucim kupiti, jer dati 8k kuna nije malo.

I kakvi su inace dojmovi o Asus laptopima?

Za te novce tesko da mozes dobiti neki drugi 17,3" tih komponenti.

Ako uzmes verziju sa GT650M grafickom onda se mozes na njemu i jako dobro igrati.

Uglavnom, "bolje" verzije Asus laptopa (N i G serije) daju odlican omjer ulozeno/dobiveno kada se gledaju komponente ugradjene u njih.

Imam G74SX i laptopom sam prezadovoljan. Doduse, ja sam isao bas na gaming laptop i taj posao obavlja odlicno.

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Mislio sam uzeti ovako nešto. Stavili su u ponudu i model sa 8GB i BlueRayom, ASUS N76VZ-V2G-T1034V.

Ima li neke razlike između VZ i VM modela osim što VM ima slabiju grafičku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 21:31 (Infinitus).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Prvi gameplay sa tuba na novoj zvijeri

Diablo 3 - N76VM

0 0 hvala 0
16 godina
Infinitus kaže...

Mislio sam uzeti ovako nešto. Stavili su u ponudu i model sa 8GB i BlueRayom, ASUS N76VZ-V2G-T1034V.

Ima li neke razlike između VZ i VM modela osim što VM ima slabiju grafičku?

VZ ima GT650M, a VM ima GT630M.

To su razlike izmedju modela.

S druge strane, izmedju raznih VZ i raznih VM takodjer ima puno razlika. One oznake iza oznacavaju tocnu konfiguraciju, ali tih oznaka ima tona i ne moze se bas skuziti sta znace.

Obicno su razlike u tome sta ima od optike, kakav je hard disk, koliko ima RAM-a, koji je OS itd. itd.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice