Nova ASUS N serija

poruka: 189
|
čitano: 74.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Arhiteh ima i konfu sa BluRay playerom, koja je otprilike 1 godinu noviji pandan mojem Asusu.

Osjećam blagi upgrade itch, prvenstveno zato jer je lijep, ali ću se othrvati.. bar do Haswella. Valjda će se proizvoditi PCje i sljedeće godine, i one iza. {#}

Tip melje kao onaj iz Mikronisa, ali su pogledi izbliza

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 15:59 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija
Jel ima kakvih iskustava sa serijom N?
Razmišljam se o kupnji, a vidim da kod nas ima dva modela N76VZ-V2G-T1034V i N76VZ-V2G-T1040, e sad koji od ova dva, prvi ako sam shvatio nešto je tanji (2mm), ima više rama (2 gb više), ima windowse, blueray, a drugi je jeftiniji cca. 900 kn. Dali je kod ovog prvog mana što je tanji (radi grijanja) ili samo vrlina?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Dead Space 2 - gameplay N76

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Zanima me vaše mišljenje što se tiće sljedećeg modela u pogledu gaminga:

ASUS N56VZ-S3045; 15.6" / Core 

i5-3210 / 4GB / 500GB / GT650 2GB / BT / HDMI / Wi-fi / USB3.0 / Cam / 

Bang&Olufsen / no OS / 2y warranty

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/9214-asus-n56vz-s3045

cijena je oko 6.5 k jedini drawback mi se čini rezolucija od 1366x768, je li to toliko važno te da li se za te pare da nać možda nešto bolje?

Lijep pozdrav svima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova ASUS N serija
rodion197 kaže...

Zanima me vaše mišljenje što se tiće sljedećeg modela u pogledu gaminga:

ASUS N56VZ-S3045; 15.6" / Core 

i5-3210 / 4GB / 500GB / GT650 2GB / BT / HDMI / Wi-fi / USB3.0 / Cam / 

Bang&Olufsen / no OS / 2y warranty

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/9214-asus-n56vz-s3045

cijena je oko 6.5 k jedini drawback mi se čini rezolucija od 1366x768, je li to toliko važno te da li se za te pare da nać možda nešto bolje?

Lijep pozdrav svima

Konfa je dobra za te novce s obzirom na to šta sve dobiješ. Ako ti Windowsi nisu uvjet kupnje, model je za igre i multimediju odličan izbor do ove cijene koju si si zacrtao (nisi naveo koje igre preferiraš). Što se tiče rezolucije, veća rezolucija nikad nije na odmet ali ovisi od čovjeka do čovjeka...nekima su veće rezolucije presitne nekima nisu tako da sve ovisi ali što se tiče gaminga, što veće rezolucije to će ti sustav tj. grafika biti više opterećeni. Ako si naviknut na ovu rezoluciju onda ti je ovaj model super odabir.

13 godina
neaktivan

Namjeravam igrat uglavnom LoL i Diablo 3, inače mi je to prvi laptop koji kupujem tako da nisam navikao ni na koju rezoluciju, znam da je više-bolje ali mislim da bi trebalo bit ok.. a i grafička mi se čini super, mislim da bi mogla dosta dobro izvrtit sve naslove izašle do danas.. Naručio sam ga danas, mislim da boljeg izbora nema, ako hoćete napišem koji komentar kad dođe..

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Crysis 2 - gameplay N76

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Jel mi mozete preporuciti neki laptop iz asus n serije do 6 000 kn

koristio bih ga za sve , surfaje , gledanje filmova , muziku , igranje itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NeZnam kaže...

Jel mi mozete preporuciti neki laptop iz asus n serije do 6 000 kn

koristio bih ga za sve , surfaje , gledanje filmova , muziku , igranje itd.

Ako se možeš još malo protegnuti sa lovom ovaj model iz nove N serije bi zadovoljio sve tvoje potrebe. Model ti je bez OS-a ali ako ti to nije problem lap ti je super odabir.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_216&products_id=8893

14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Max Payne 3 - gameplay N56VZ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Da li je to tvoj gameplay? Ja nikako ne mogu prebaciti sa DX9 na DX11 na Max Paynu 3, iako slika je dobra i na DX9.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
topgun1 kaže...

Da li je to tvoj gameplay? Ja nikako ne mogu prebaciti sa DX9 na DX11 na Max Paynu 3, iako slika je dobra i na DX9.

Nije moj...skinuo sam sa Youtube-a. Za prebacivanje probaj ovo:

*Via Steam Launch Options
Right click game in Library - Properties - Set Launch Options - Add the commands as you see it below, without the brackets ofcourse.

[ -adapter 1 -dx11 ]

*Via commandline.txt in root folder
Navigate to where your root Max Payne 3 folder is where the executables are, make a text file called "commandline" without quotes. Open it via notepad and add in the commands just how you see it and then save. Just paste them like that, does not have to be capitals even.

-adapter 1
-dx11

*Via desktop shortcut Target field
Right click the games desktop shortcut - Properties - You will see the Target Field, just basically add in the commands infront of whatever's in there. It should look like this, without the brackets in the front and end

[ "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Max Payne 3\PlayMaxPayne3.exe" -adapter 1 -dx11 ]

if none of those work at all, then my best guess is its probably a driver problem of some sort.

EDIT:
Actually there's a fourth way to change settings around and that's by editing the Graphics.XML file in Documents but we have already tried that and it did not work.

EDIT 2:
When creating the commandline text file, just Right click - New - Text Document - Then name it "commandline" without quotes, thats it. I didn't mean to confuse you calling it commandline.txt, i added .txt because that is the extension for text file, but you can just type in "commandline" without quotes when you name the text file.

Trebalo bi ti šljakat nakon ovoga...probaj pa javi {#}

16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Hvala, radi mi ovaj način:

"*Via desktop shortcut Target field

Right click the games desktop shortcut - Properties - You will see the Target Field, just basically add in the commands infront of whatever's in there. It should look like this, without the brackets in the front and end

[ "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Max Payne 3\PlayMaxPayne3.exe" -adapter 1 -dx11 ]"

Također mi je to sredilo i problem sa video memorijom. Prije mi je pisalo u igri da imam 512 MB video memorije, sada piše da imam 1995 MB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:33 (topgun1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Dali se može negdje posebno kupiti onaj SonicMaster subwoofer iz Asus N serije?

Planiram kupiti Asus N76VZ u centro.hr, ali ne dobije se subwoofer s njim, nezz zašto.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.1bde8d33446346b1ae0f8f9fb8330d75.asus-n76vz-v2g-t1040-17-3-fhdmatt-core-i7-3610-6gb-750gb-gt650-2gb-cooler-master-notepal-l1-akcija.aspx

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Planiram kupiti Asus N76VZ u centro.hr, ali ne dobije se subwoofer s njim, nezz zašto.

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.1bde8d33446346b1ae0f8f9fb8330d75.asus-n76vz-v2g-t1040-17-3-fhdmatt-core-i7-3610-6gb-750gb-gt650-2gb-cooler-master-notepal-l1-akcija.aspx

Dobije se i uz taj model vanjski subwoofer samo nisu naveli na stranici to. Svi novi modeli N56 i N76 imaju u pakiranju vanjski sub tako da ne brini {#}

16 godina
neaktivan
Hero of the day kaže...
Tsar kaže...

Dobije se i uz taj model vanjski subwoofer samo nisu naveli na stranici to. Svi novi modeli N56 i N76 imaju u pakiranju vanjski sub tako da ne brini {#}

Potvrđujem napisano. Kupio sam ga tamo.

Btw. gdje se može kupiti normalan ruksak za njega? Tražim po internetu ali bez uspjeha.

16 godina
neaktivan
topgun1 kaže...
Hero of the day kaže...
Tsar kaže...

Potvrđujem napisano. Kupio sam ga tamo.

Btw. gdje se može kupiti normalan ruksak za njega? Tražim po internetu ali bez uspjeha.

Jesi siguran da si kupio baš tu verziju od njih?

Ja sam zvao jučer da pitam, pa mi je frajer rekao da se ne dobije, ali možda je loše informiran.

Misliš na ovakav ruksak?

http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Computer_Bag/ASUS_ROG_SHUTTLE_BACKPACK/

Я умираю, но не сдаюсь!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 17:49 (Tsar).
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Jesi siguran da si kupio baš tu verziju od njih?

Ja sam zvao jučer da pitam, pa mi je frajer rekao da se ne dobije, ali možda je loše informiran.

Misliš na ovakav ruksak?

http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Computer_Bag/ASUS_ROG_SHUTTLE_BACKPACK/

Da, to je ta verzija laptopa. Samo u vrijeme kada sam ga ja kupio, nisu poklanjali Cooler Master Notepal L1 uz njega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.9.2012 20:26 (topgun1).
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Čini mi se da su se malkice zeznuli u specifikaciji, taj nema GDDR5. Provjeri svakako, pa probaj izvuć popust na konto toga ako zbilja nema. {#}

Early adopter
16 godina
neaktivan
Teerex kaže...
Tsar kaže...

Čini mi se da su se malkice zeznuli u specifikaciji, taj nema GDDR5. Provjeri svakako, pa probaj izvuć popust na konto toga ako zbilja nema. {#}

Ima, nešt si ti krivo shvatio.

Nvidia GeForce GT650M.

Я умираю, но не сдаюсь!
15 godina
Nova ASUS N serija

Asus N76 ima ddr3 650m ali postoji ta grafa i gddr5 kao npr u dell inspiron n7720

With great power comes great responsibility.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...
Teerex kaže...

Nvidia GeForce GT650M.

Nisam ja ništa krivo shvatio, nego ti lijepo tamo, on d fejs of d plejs, upali gpu-z i provjeri. Ili nemoj, tvoj novac, tvoje veselje...

Early adopter
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...
Teerex kaže...
Tsar kaže...

Nvidia GeForce GT650M.

Grafika za gore navedeni model je DDR3 2GB {#}

13 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Jel uzimao tko manji, N56VZ u centro.hr? Isto me zanima dal se dobije sonicmaster subwoofer.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Metro 2033 - gameplay N76

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Ima li netko da je instalirao Windows 8 RTM na Asus N76 ili N56?

Zanima me radi li sve normalno, s obzirom da još nema drivera za Windows 8 na stranici Asusa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Windows 8 ti je sranje ako nemaš touch screen.

Rađe ostani na Win 7, a uostalom, trenutno malo stvari ima podršku za Win 8.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

Kupio sam Asus N76.

Zanima me, dali nakon što instaliram win 7 na njega, dali trebam sve ove update-e skinuti.

Jeli trebam registrirati laptop na Asus stranici i dobivam li nešto time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Kupio sam Asus N76.

Zanima me, dali nakon što instaliram win 7 na njega, dali trebam sve ove update-e skinuti.

Jeli trebam registrirati laptop na Asus stranici i dobivam li nešto time?

Ne trebas nista skidati,samo ubaci CD koji si dobio uz njega,na njemu ti se nalaze svi potrebni driveri.

16 godina
neaktivan
Nova ASUS N serija

A ovo što se tiče registracije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice