Pozdrav, vec par mjeseci imam problema sa ekranom na laptopu. Naime, kako namjestam ekran tako slika nestaje, nekad se slika vrati ponovnim pokretanjem a nekada ne, ima situacija da se slika vrati ako zatvorim laptop pa opet otvorim iako ni tako ne uspije svaki put. Nekad samo namjestanjem ekrana se vrati slika a sto je najgore u vecini slucajeva tako mi ode slika..primjer, gledam film i nije mi ekran po mjeri pa ga pomaknem gore ili dole a slika nestane,pojave se crtice raznih boja ili samo u bijeloj boji itd.
To sve sto sam naveo dogadjalo se do sinoc,uspio sam rijesavati to i ne bi se desilo vise od 2 puta na dan,od sinoc postoje tri varijante:
1.Ekran je crn nema nikakvog osvjetljenja, izgleda kao da je laptop ugasen ali cujem kako se vrte ventilatori, svijetle lampice itd..
2.Ekran izgleda kao da sam u fullscreen stavio sliku crne boje. Znaci crna boja sa osvjetljenjem,ne kao pod brojem 1..
3.Uspijem nekako dobiti normalnu sliku na ekranu ali bilo kojim pokretom ekrana ili zatvaranjem laptopa slika pocne izgledati kao pod brojem 2. Kada mi se pojavilo crnilo ugasio sam laptop, upalio se sa normalnom slikom koja je ponovno nestala kada sam dosao do log in screena. I sada kada palim laptop izgleda kao pod brojem 1. (trenutno stanje).
Prije jedno 5 sati nestanak slike, restartam sve radi,na desktopu mi se pojave neke obavjesti od windowsa koje sam slikao pa cu postati tu. Nakon sto sam obavio sto sam imao ja frajer zatvorim laptop i od tada se dogadja sve sto sam naveo pod 1,2,3.
Takodjer postam sliku iz teme "Laptopi (kvarovi,objasnjena,odrzavanje,kupovina)" di sam pricao o ovome problemu koji tada nije toliko napredovao ali da znate sto se dogadjalo prije. Takodjer iz tog razloga otvaram ovu temu, 2 puta mi tada nitko nije odgovorio pa se nadam da bi mi ovako netko mogao pomoci.
Zanima me o cemu se tu konkretno radi, zna li netko sto bi moglo biti? Di bi mogao odvesti laptop u Rijeci na popravak i koliko bi me otprilike kostao popravak.