Laptop do max 5500kn

poruka: 3
|
čitano: 1.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Laptop do max 5500kn

Trebam ic sebi slijedeci tjedan uzet laptop, cijena max 5500kn, da nije preko, treba mi za rad, znaci da ima barem 2GB rama, neki solidan procesor i dobru graficku, konto sam onaj acer aspire 5520G iz hg spota za 5.119kn, al njega nema vise, sad moram nesto drugo nac.

Laptop bi koristio i za povremeno igranje, da more potjerat i koju noviju igricu, naravno na low barem, al da ide solidno, nemora sad to bit crysis, nije uopce potrebno, znam da je besmisleno i trazit to za te novce, al da more terat witchera na low barem... znaci da ima solidnu graficku, ciljo sam na laptop sa grafickom 8600M ali neznam dal mi budget dopusta, a ako nedopusta onda neki sa nekom drugom solidnom grafickom... i neko solidno vrijeme autonomije, da mi necrkne nakon sat vremena...

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop do max 5500kn
Amrapheus kaže...

Trebam ic sebi slijedeci tjedan uzet laptop, cijena max 5500kn, da nije preko, treba mi za rad, znaci da ima barem 2GB rama, neki solidan procesor i dobru graficku, konto sam onaj acer aspire 5520G iz hg spota za 5.119kn, al njega nema vise, sad moram nesto drugo nac.

Laptop bi koristio i za povremeno igranje, da more potjerat i koju noviju igricu, naravno na low barem, al da ide solidno, nemora sad to bit crysis, nije uopce potrebno, znam da je besmisleno i trazit to za te novce, al da more terat witchera na low barem... znaci da ima solidnu graficku, ciljo sam na laptop sa grafickom 8600M ali neznam dal mi budget dopusta, a ako nedopusta onda neki sa nekom drugom solidnom grafickom... i neko solidno vrijeme autonomije, da mi necrkne nakon sat vremena...

hvala unaprijed

Kolko sam vidio, sad je opet raspoloživ.

Bolje od toga nema za te pare.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
odjavljen
RE: Laptop do max 5500kn
kompotko kaže...
Amrapheus kaže...

hvala unaprijed

Kolko sam vidio, sad je opet raspoloživ.

Bolje od toga nema za te pare.
 Ako Bog da, super je, nema mu nista ravnog, mislim relativno po perfomansama, jer svi u tom cjenovnom rangu, nedaju nikakve perfomanse, il je procesor los, ili malo rama ili grafa... daj boze da je tu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice