Pozdrav,
U potrazi sam za novim tabletom. Prošlog sam kupio prije nekoliko godina za cca 2500 kn i mogu reći da sam bio prezadovoljan. Neki Arcos g9 (čini mi se). Izdržao je sve ove godine kikića i njegovo natezanje i zapravo jedino što je na kraju otišlo je utor dje se šteka punjač (onaj microusb)
Sad, obzirom da se to više ne može nikako popraviti a i vrijeme ga je lagano pregazilo krenuo sam u nabavku novog.
Uvjet je jedino da ima Android kao operativni sustav sve ostalo su opcije. Nije bitno da ima utor za GSM karticu ali ne smeta :)
Koliko sam do sada zaključio iz iskustva ključna mu je RAM memorija, već je i 1 GB malo ( toliko je imao moj stari tablet) tako da bi neki minimum bio 2GB RAM-a
Naravno da sam ograničen budgetom i on se kreće do nekih 2500 kn ( 100kn gore dole) - ali ako se može kupiti kvalitetan tablet i za manje novaca može i to
Veličina ekrana nije presudna, više mi je bitnija dobra baterija
Kako su to ipak neki novci definitivno bih izbjegao kineze i pokušao pronaći neki koliko tolliko brendirani tablet
Do sada sam naletio na Lenovo Yoga Tab2 koji mi se nekako čini ok ali otvoren sam i za druge prijedloge
Tablet se dosta koristi od svih ukućana i često je u pogonu ( klasično surfanje, youtube vrlo često, sllike, igrice)
Zahvaljujem na prijedlozima
Napomena moderatorima: pokušao sam potražiti slične teme ali sve su već stare i nema niti jedna sa takvim iznosom pa sam pokrenuo novu temu (unaprijed isprika ako sam pogriješio)