Koji tablet kupiti do 2500 kn

poruka: 4
|
čitano: 2.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

U potrazi sam za novim tabletom. Prošlog sam kupio prije nekoliko godina za cca 2500 kn i mogu reći da sam bio prezadovoljan. Neki Arcos g9 (čini mi se). Izdržao je sve ove godine kikića i njegovo natezanje i zapravo jedino što je na kraju otišlo je utor dje se šteka punjač (onaj microusb)

Sad, obzirom da se to više ne može nikako popraviti a i vrijeme ga je lagano pregazilo krenuo sam u nabavku novog. 

Uvjet je jedino da ima Android kao operativni sustav sve ostalo su opcije. Nije bitno da ima utor za GSM karticu ali ne smeta :)

Koliko sam do sada zaključio iz iskustva ključna mu je RAM memorija, već je i 1 GB malo ( toliko je imao moj stari tablet) tako da bi neki minimum bio 2GB RAM-a

Naravno da sam ograničen budgetom i on se kreće do nekih 2500 kn ( 100kn gore dole) - ali ako se može kupiti kvalitetan tablet i za manje novaca može i to

Veličina ekrana nije presudna, više mi je bitnija dobra baterija

Kako su to ipak neki novci definitivno bih izbjegao kineze i pokušao pronaći neki koliko tolliko brendirani tablet

Do sada sam naletio na Lenovo Yoga Tab2 koji mi se nekako čini ok ali otvoren sam i za druge prijedloge

Tablet se dosta koristi od svih ukućana i često je u pogonu ( klasično surfanje, youtube vrlo često, sllike, igrice)

Zahvaljujem na prijedlozima

Napomena moderatorima: pokušao sam potražiti slične teme ali sve su već stare i nema niti jedna sa takvim iznosom pa sam pokrenuo novu temu (unaprijed isprika ako sam pogriješio)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 20:17 (Romario12).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Samsung galaxy tab a 9.7 incha

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Koji tablet kupiti do 2500 kn

K ovima dodajem i još jedan Acer na ovom linku pa me zanima iz,eđu ova tri koja se spominnju kojeg odabrati

17 godina
neaktivan

Yoga odlična, samo ako ti to nešto znači ne podržava fajlove veće od 4GB na sd kartici, tj. ništa osim fat32.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice