Iskustva o ASUS X71TL - 7S020

poruka: 6
|
čitano: 2.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam namjeru kupovati laptop za cca 1000 Eur. Probazao sam malo po netu i prema teh. karakteristikama zaključio da bi bestbuy bio navedeni model. Posjeduje li ga netko i kakva iskustva ima s njim? Ili netko ima možda drugi model koji bi mogao preporučiti za te novce?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iskustva o ASUS X71TL - 7S020

Ok prijenosnik, no pogledaj si ovaj model od asusa. Baziran je na intel procesoru i ima nesto manji disk, ali sve ostalo je vise manje identicno (naravno grafika je nvidia, ali u istom rangu kao i atijeva na modelu tl).

Cijena je oko 100eura manja, a to nije bas za baciti...

Pozdarf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan

Hvala na linku i savjetu. Kapacitet harda mi je dosta bitan, a i želim izbjeći Vistu. Kolika je i da li je uopće prednost Core 2 Duo pred Turonom x2 ? Mislim, nikad nisam koristio računalo sa AMD procesorom pa me to zaista zanima? Ono, prednosti i nedostatci jednog i drugog. Laptop bih nejvećim dijelom koristio za posao, ali volio bih ponekad i zaigrati pokoji FPS. I kakva su inače korisnička iskustva drugih sa ASUS-ovim prijenosnicima, na kaj treba obratiti pažnju? Znam da su brand u komponentama poput DELL-a u konfiguracijama, no kaj je s prijenosnicima? Hvala još jednom za respond.

16 godina
neaktivan

Asus bi se po kvaliteti mogao svrstati u neki gornji srednji segment tržišta. Ima i boljih od njih, ali ima i daleko losijih. Kaj se tice feedback korisnika, zasad je jako povoljan, a mogu priznati da sam i ja bio relativno zadovoljan modelima s kojima sam se susretao. Svidja mi se kaj daju dvije godine jamstva na sve prijenosnike, a opet s druge strane moram reci da sam znao ostati razocaran kvalitetom ekrana kod nekih modela, isto tako i tipkovnicama, a kod jeftinijih primjera je vidljiva stedljivost na konstrukciji, no to tebe ne mora previse zamarati, jer ovaj koji si ti odabrao je cist ok. Naravno, prije nego kaj ga kupis, obavezno u ducanu vidjeti kak ti se dopada, tj kak ti je sjeo na prvi pogled :)

Kaj se procesora tice - intel je moj izbor. Zasto? Pa zato kaj se manje griju, kaj je kod prijenosnika dosta vazno, a i imaju bolje procesore trenutacno od amd-a. Intelova glavna mana je to kaj su skupi, dosta skuplji od amd-a, pa ti zato ovaj model s intelom ima manji disk...

AMD je na dobrom putu kaj se tice mobilnih procesora, ali brate mili to se grije ko ludo. Posto si odabrao 17"-icu pretpostavljam kak se ne bude puno prenosio laptop, pa uzmi nekakav stalak za njega s ugradjenim ventilatorima i rijesio si problem.

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan

http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=156934

po meni najbolji za te pare

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala obojici na vrlo korisnim savjetima i preporukama ! U međuvremenu mi se budžet za kupnju laptopa drastično povećao :-)), i odlučio sam se, i na temelju Vaših savjeta, za Acer Aspire 8930G - 844G32BN. Thanks a lot!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice