HP select 75 backpack

poruka: 4
|
čitano: 1.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP select 75 backpack

Pozdrav , trebao bi mi dobar ruksak za laptop i za oko mi je zapo navedeni hp-ov . Ne mislim bankrotirati prilikom kupnje te baš inzistiram na ruksaku . Koliko sam ga mogao ispipati u Instaru čini se ok izvedba ali nekako nebih bezbrižno stavio laptop u njega . Mislio sam kupiti neoprensku torbu pa onda zajedno sa torbom tutnuti u ruksak. Dali itko posjeduje nevedeni ruksak da mi može reći dojmove ?? Dali je zbilja vodootporan i dali boja ne blijedi?

Prodajem AMD x3 450 3.2 GHZ - 320kn!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HP select 75 backpack

Ja imam neki HP Professional ruksak, već 3 godine.

Vodootporan je, a i boja nije izblijedila.

Osim toga ima jako puno mjesta, pa mi tako stane laptop, miš i tipkovnica, punjač za laptop, knjige i kada je tako natrpan ostaje komforan za nošenje.

Ja sam zadovoljan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 18:45 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP select 75 backpack

Znači preporučio bi HP ruksake? Ja imam njihovu torbu koja je odlična , ima brdo pretinaca i materjali su jako kvalitetni.

Prodajem AMD x3 450 3.2 GHZ - 320kn!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HP select 75 backpack
REX500 kaže...

Znači preporučio bi HP ruksake? Ja imam njihovu torbu koja je odlična , ima brdo pretinaca i materjali su jako kvalitetni.

Preporučio bih, ruksak pogotovo za nošenje prijenosnika. Puno bolje rješenje od torbe.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice