Hp probook 4535s

poruka: 3
|
čitano: 2.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
hp probook 4535s

POZ SVIMA

imam problem sa gore navedenim laptopom, dakle maloprije sam stavio nove windowse (7icu 32bitnu ultimate) , i normalno idem vraćati drivere , i zapnem br.1 skinem amd detect driver ... i nadje mi sta trebam skinuti kliknem download , i kad krenem instalirati pise mi da nesto sa hardverom ne stima kao da nije amdova graficka unutra a imam Radeon HD 6490g, nemoguće je instalirati drivere .... br 2. lampica kog tipke za paljenje wirelessa mi svijetli zuto i koji god driver skinem za nju , instaliram ga , ali u device manageru pod network adapters mi pokazuje samo realtek pcie gbe family kontroller da je instaliran, i kada je laptop spojen na kabel moze na net. a tipka se uopce neda upaliti , da mi nadje wifi mrezu doma . molim pomoc ako itko zna sta napravit , inace samo da se zna updateao sam bios ....

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: hp probook 4535s

http://tinyurl.com/l8odzze

Skini sve drivere i instaliraj ih.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
10 godina
neaktivan
Re: hp probook 4535s

Ja imam problem s tipkovniom u biosu mi radi ali u windowsima ne JEL UNA NEKO ZASTO ??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice