Pozdrav!
Ovako danas sam igrao wow i tijekom igranja cijeli laptop mi se zamrznuo i nakon nekog vremena opet se je pokrenuo i ekran se je zamračio i laptop je izbacio
nekakav error "amd drivers has stopped responding and has recovered" i tako svaki čas nakon što sam posvjetlio ekran. Problem je nestao kada sam ga isključio iz
struje.
Mislio sam da je problem u windowsima ili drajverima pa sam stavio nove windowse i drajvere.Nakon instalacije drajvera laptop se restartao i više nije bilo slike na ekranu
samo prazan crni ekran. Onda sam na laptop priključio eksterni monitor na kojem je bilo slike pa sam napravio system restore i nakon toga vratila mi se slika i na laptopovom ekranu.
Onda sam opet išao instalirati drajvere i kada sam resertirao opet je nestala slika, a na eksternom monitoru su se pojavile
neke crtičaste mrlje na ekranu. slike možete vidjeti u priloženim slikama. Nakon toga sam opet išao system restore no crte su ostale i slike još uvijek nema na laptopu. Kada opet pokušavam reinstalirati drajvere pojavi mi se onakav plavi crash ekran(blue screen of death).
Valjda se netko susreo sa ovakvim problemom!
Laptop je(kao što se iz naslova vidi): HP ProBook 4525s
Grafička kartica je: ATI mobility Radeon HD 5470(512mb)
Ostale specifikacije možete vidjeti iz priložene slike.
Unaprijed Hvala!