HP Pavilion dv6 2110sm bluetooth driver problem

poruka: 3
|
čitano: 3.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Susjeda je kupila novi laptop naravno bez da me pitala za preporuku i sad je u g....a.

Naime uzela je HP Pavilion dv6 2110sm za brdo love a snjim nije dobila nikakave drivere.

Problem je u bluetoothu koji jednostano ne postoji, bar ne u control panelu tj. device manageru, sve je intalirano i nema žutih upitnika i slično.

Situacija je gora jer na službenim stranicama HP-a za taj model nema uopće bluetooth drivera što mi je čudno jer na računu uredno piše BT, a i ne vjerujem da danas izlaze novi modeli bez istog.

Probao sam i sa BT driverima od drugih modela serije dv6 koji začudo imaju drivere za BT na HP-ovoj stranici ali ne rade.

E sad možda je problem u 64bit Wiindowsima ali nema ni pod 32 bit drivera.

Windowsi su WIN 7 Home premium

Izgubio sam dvije ćuke bezveze, a nisam ništa riješio.

Molim ideje, hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion dv6 2110sm bluetooth driver proble

Šta se dešava u device manageru kad pritisneš button za wlan?

Pogledaj ovdje (str. 5) u manualu. Ako wlan lampica svijetli plavo onda rade wlan i/ili bluetooth, a ako svijetli žuto onda su isključeni svi wireless uređaji (wlan i bluetooth). Inače u manualu sam pročitao da je bluetooth opcionalan, znači ne dolazi u svim modelima serije.

Također pročitaj si više ovdje.

Probaj instalirati HP Wireless Assistant i provjeriti sa njime da li uošće imaš bluetooth kontroler (ja mislim da nemaš).

17 godina

Probao sam na tim linovima ali drivera za BT nema kao što možeš vidjeti i sam pod NETWORK.

Wireles assistent pokazuje samo WLAN dok BT ikone uopće nema.

Iznenađuje me to što laptop za 7 somova nema danas mogućnost za osnovni način spajanja sa mobitelima tj. BT, sramota ako su to izostavili.

Stvarno mi je žao nekih ljudi, jer samo su me trebali pitati da im preporućim što da kupe ali NE.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice