HP 6735s

poruka: 4
|
čitano: 1.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HP 6735s maticna ili hdd

Dobar dan,

Imam jedan problem ,naime kada se navedeni laptop upali nema slike samo je black screen a on radi,e sada dali je to do maticne ili hard diska,bitni su mi jako podaci na disku pa kako bi ih mogao prebaciti,posto je to sata disk probao sam ga spojiti na pc a tamo kaze BSOD znaci samo plavi screen i sad vise neznam kako bi ga dalje osposobio .svaka pomoc je dobrodosla :) 

Zahvaljujem 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP 6735s maticna ili hdd

Neispravna ti je matična(vjerovatno caps lock blinka 5 puta kad se upali lap),

Disk dodaj u PC, presnimi podatke, ključna riječ je dodaj.

16 godina
Re: HP 6735s maticna ili hdd
niks777 kaže...

Dobar dan,

Imam jedan problem ,naime kada se navedeni laptop upali nema slike samo je black screen a on radi,e sada dali je to do maticne ili hard diska,bitni su mi jako podaci na disku pa kako bi ih mogao prebaciti,posto je to sata disk probao sam ga spojiti na pc a tamo kaze BSOD znaci samo plavi screen i sad vise neznam kako bi ga dalje osposobio .svaka pomoc je dobrodosla :) 

Zahvaljujem 

-HDD-tj-OS, se ne može bootati na drugom računalu ako nije vrlo slično-identično. BSOD je normalna stvar zbog drivera. Na drugom računalu trebaš podići OS diska od tog računala, ovaj treba biti kao dodatni (storage).. i najnormalnije možeš koristiti podatke. Ako je HDD neispravan to češ odmah otkriti, po opisu je 99% ispravan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
HP 6735s

hvala puno :) 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice