HP 6735b super ponuda

poruka: 63
|
čitano: 23.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: HP 6735b super ponuda

kolinte se hapeja

otiće vam taman nakon garancije

od 12 do 18 mjeseci

većina njih

15 godina
protjeran
2 pitanja i jedan prijedlog...

1. kako smanjiti dodijeljenu memoriju grafičkoj na ovom modelu?

2. može li se nekako trajno u biosu smanjiti voltaža procesora da se postigu niže temperature?

(prijedlog) naime, eksperimentirao sam alatom K10stat i otkrio da mi cpu umjesto defaultnih 0,95V (za 950MHz) i 1,10V (za 1,9GHz) apsolutno stabilno radi na 0,90V i 0,9625V, te se puno manje zagrijava, a time je i tiši, pa bi te postavke stavio u bios. ali u defaultnom biosu nema takvih opcija...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 pitanja i jedan prijedlog...
RaNzO kaže...

1. kako smanjiti dodijeljenu memoriju grafičkoj na ovom modelu?

2. može li se nekako trajno u biosu smanjiti voltaža procesora da se postigu niže temperature?

(prijedlog) naime, eksperimentirao sam alatom K10stat i otkrio da mi cpu umjesto defaultnih 0,95V (za 950MHz) i 1,10V (za 1,9GHz) apsolutno stabilno radi na 0,90V i 0,9625V, te se puno manje zagrijava, a time je i tiši, pa bi te postavke stavio u bios. ali u defaultnom biosu nema takvih opcija...

Nažalost tvornički bios-i su uvijek zaključani i nažalost standardnim putem nečeš moći mjenjati te postavke makar trebao bi malo prosurfati po googlu vidio sam da ekipa koristi neki program koji omogučava editiranje samog bios-a i onda spremanja kao orginala pa ga standardno flashas, ali moram te upozoriti da ukoliko nešto zezneš spalit ćeš ploču ili se lap više neće upaliti.

Y.P.F.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice