Hp 6735b problem s punjačem

poruka: 5
|
čitano: 4.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

prilikom rada, laptop ispušta konstantan iritantan zvuk iz punjača, ali i iz ventilatora (kada nije uključen u punjač), kao neka čudna frekvencija koja dosta smeta. naročito se osjeti prilikom scroll anja mišem, ako me netko razumije. help! hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hp 6735b problem s punjačem

Kako misliš čuje se čudan zvuk iz punjača? Ako nešto ne štima javi se u trgovinu gdje si ga kupio i reklamiraj- Ventilator na laptopu inače je dosta bučan dok očitava HDD,CD-DVD i kad se upali ali poslije je sve ok, barem kod mene a moj je star tek tjedan dana, kupljen u Vemilu.

16 godina
neaktivan

to da je bučan, to je istina, al iz punjaca se cuje zvuk koji dosta smeta, ne znam kako da objasnim, neugodno zujanje... ma idem ja u Vemil , al samo da mi ne uzmu cijeli komp zbog punjaca...

0 0 hvala 0
17 godina

vjerojatno imas standardni punjac koji si dobio uz laptop? ti su se kvarili kao ludi... na lopate su ih bacali u servisima!

mozes zamijeniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

VELKI problem sa punjačem - ne radi. Plač Ustekao u struju, u laptop (HP 6735b) i ne puni se.... Laptop sad mogu samo gledati, buduci da je subota pa servisi ne rade. Kupljen je u HG Spotu, imam garanciju. Nisam iz Zagreba, sad ne znam sto da radim.  Ocito moram cekati ponedjeljak, ali hoce li mi isti dan zamijeniti punjač ili...?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice