HP 4710s

poruka: 11
|
čitano: 1.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HP 4710s

Zanima me vaše mišljenje o ovom lapotpu. Koristio bih ga u poslovne svrhe,povremeno prenoise i često tipkao. CIjela konfiguracija ovdje: LAPTOPSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 4710s

mi smo ih kupili za firmu i odlicni su...posebno tastatura

http://www.speedtest.net/rank/1044669191.png
17 godina
neaktivan
boyan.sharic kaže...

mi smo ih kupili za firmu i odlicni su...posebno tastatura

Hvala.Još netko?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
HP 4710s

Ja ga imam, prezadovoljan sam, ekran super, baterija 3 - 4h, tipkovnica pogodjena, disk 7200rpm... Jedino zivcira glossy plastika jer se sporka, ali inace tople preporuke.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam ga imao, na njega stvarno nemam nikakve zamjerke, osim te famozne glossy tipkonice, na kojoj ostaju otisci prstiju, sve ostalo je je jako dobro. na njega sam bio instalirao radi probe call of duty mw2 i mogao sam ga igrati na nekakvim medium postavkama. uglavnom mi je služio za photoshop, a to je odrađivao poprilično dobro. ja sam svoga platio u techomaxu u zagrebu 5500 kuna, u 12 mjesecu prošle godine, imao je 4 giga ddr2, hdd je bio 500 giga i došao je s linuxom.

17 godina
robisierra92 kaže...

ja sam ga imao, na njega stvarno nemam nikakve zamjerke, osim te famozne glossy tipkonice, na kojoj ostaju otisci prstiju, sve ostalo je je jako dobro. na njega sam bio instalirao radi probe call of duty mw2 i mogao sam ga igrati na nekakvim medium postavkama. uglavnom mi je služio za photoshop, a to je odrađivao poprilično dobro. ja sam svoga platio u techomaxu u zagrebu 5500 kuna, u 12 mjesecu prošle godine, imao je 4 giga ddr2, hdd je bio 500 giga i došao je s linuxom.

Pa nije mu tipkovnica glossy vec vanjska plastika?

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

je, na to sam mislio, na vanjsku plastiku, hvala što si me ispravio Osmijeh

17 godina
neaktivan
HP 4710s

Super onda! Kupujem definitivno! Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina

ja imam taj laptop za taj novac odličan stroj,čak mu i baterija dosta traje nećeš požaliti

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
HP 4710s

toplo preporučujem, laptop je, barem meni, za 10, a najbolja je tipkovnica!Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP 4710s

Ja mislim da su ti HP-ovi opcenito preskupi za ono sto nude, a pogotovo taj. Vec za 5 somova se mogu nac laptopi puno bolji od tog npr. ovaj. Ali svako ima svoje misljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 9:35 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice