Zanima me vaše mišljenje o ovom lapotpu. Koristio bih ga u poslovne svrhe,povremeno prenoise i često tipkao. CIjela konfiguracija ovdje: LAPTOP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mi smo ih kupili za firmu i odlicni su...posebno tastatura
mi smo ih kupili za firmu i odlicni su...posebno tastatura
Hvala.Još netko?
Ja ga imam, prezadovoljan sam, ekran super, baterija 3 - 4h, tipkovnica pogodjena, disk 7200rpm... Jedino zivcira glossy plastika jer se sporka, ali inace tople preporuke.
ja sam ga imao, na njega stvarno nemam nikakve zamjerke, osim te famozne glossy tipkonice, na kojoj ostaju otisci prstiju, sve ostalo je je jako dobro. na njega sam bio instalirao radi probe call of duty mw2 i mogao sam ga igrati na nekakvim medium postavkama. uglavnom mi je služio za photoshop, a to je odrađivao poprilično dobro. ja sam svoga platio u techomaxu u zagrebu 5500 kuna, u 12 mjesecu prošle godine, imao je 4 giga ddr2, hdd je bio 500 giga i došao je s linuxom.
ja sam ga imao, na njega stvarno nemam nikakve zamjerke, osim te famozne glossy tipkonice, na kojoj ostaju otisci prstiju, sve ostalo je je jako dobro. na njega sam bio instalirao radi probe call of duty mw2 i mogao sam ga igrati na nekakvim medium postavkama. uglavnom mi je služio za photoshop, a to je odrađivao poprilično dobro. ja sam svoga platio u techomaxu u zagrebu 5500 kuna, u 12 mjesecu prošle godine, imao je 4 giga ddr2, hdd je bio 500 giga i došao je s linuxom.
Pa nije mu tipkovnica glossy vec vanjska plastika?
je, na to sam mislio, na vanjsku plastiku, hvala što si me ispravio
Super onda! Kupujem definitivno!
ja imam taj laptop za taj novac odličan stroj,čak mu i baterija dosta traje nećeš požaliti
toplo preporučujem, laptop je, barem meni, za 10, a najbolja je tipkovnica!