HITNO laptop do 5k kn

poruka: 6
|
čitano: 1.267
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HITNO laptop do 5k kn

kao što piše u naslovu hitno mi je pa se nadam da će se naći ljudi tu

laptop će se većinom koristiti za potrebe faksa, surfanje, filmove i sl. po mogućnosti da baterija drži ćim dulje, ali opet da može pokrenuti neke igre (ništa extra, cod 2(ne mw) te managera-s tim sam zadovoljan)

mogući najveći problem je u tome što bi taj laptop trebao trenutno biti dostupan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HITNO laptop do 5k kn

Brand? Veličina? Dugovječnije baterije su kod ultraprijenosnika (13,3" i 14"), dok kod većine 15,6" nemaš puno kaj tražit od baterija. Opet moraš žrtvovat - imat ćeš štedljiviji proc i integriranu grafiku da bi povećao autonomnost, ali nemoj onda očekivat čuda za igre poput CoD2. Vidi Asus UL50 seriju ili Acer Timeline X 5820T. Timeline ima core i3 i nije baš toliko "timeline" koliko bi treba biti, dok Asusi koriste Intelov ULV proc Core 2 Duo SU7300 (ne svi UL50, pripazi na konfiguracije) koji je štedljiv, ali može i super odrađivati zadaće jer ima 3MB L3 cachea. To su ti laptopi cijene oko 5-5,5kkn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HITNO laptop do 5k kn

ciljao sam na 15,6, brand nije toliko bitan

14 godina
neaktivan
RE: HITNO laptop do 5k kn
Onda poškicni ove dvije serije modela. Obje su tanje i nešto prenosivije od ostatka 15.6" modela. Ukoliko ćeš tražit nešto više, ima nekih HP 4525s modela koji su bildani na AMD Turion procesorima, imaju Radeon 530v i 9 ćelijske baterije. Tu se pomoću baterije produljuje autonomnost, ali ipak ima i neka odvojena grafička. Također slično, ali skuplje (oko 6kkn) je Acerov AS5820TZG model. Isto 9 ćelija baterija, odvojena 5470 Radeon grafička, ali u srcu samo Pentium Dual Core :(
15 godina
neaktivan
HITNO laptop do 5k kn

Ma kupi ovaj...dvoje mojih kolega je kupilo isti laptop i kažu da je odličan....Namigiva

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HITNO laptop do 5k kn

Da bravo - MSI. Uzmi, ali budi svjestan, ak ti se nešto pokvari, da support i servis za MSI u RH ti je gotovo jednak nuli. Svijet medija govori da je kao serviser za MSI, ali sve ti je to nategnuto. Vjerovatno šalju veće popravke van u obližnju zemlju koja ima ovlašteni MSI servis. Sukladno tome će ti i biti cijene popravaka. Vjerovatno bi bilo koji veći kvar značio da ti se bolje isplati kupit novi laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice