Fujitsu siemens amilo pro problem

poruka: 2
|
čitano: 3.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fujitsu siemens amilo pro problem

Posjedujem fujitsu siemens amilo pro v8210 i upravo sam na njega instalirao windows 7,sve radi kako treba osim wirelessa naime kombinacija fn + f10 ne radi i ne znam kako da ga drugacije upalim,druge funkcije sa kombinacijom fn rade,pise da je kartica prepoznata i to,ne znam sta da radim.

Hvala puno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fujitsu siemens amilo pro problem
iKAR kaže...

Posjedujem fujitsu siemens amilo pro v8210 i upravo sam na njega instalirao windows 7,sve radi kako treba osim wirelessa naime kombinacija fn + f10 ne radi i ne znam kako da ga drugacije upalim,druge funkcije sa kombinacijom fn rade,pise da je kartica prepoznata i to,ne znam sta da radim.

Hvala puno

Ako se ne varam trebao bi imati Easy Launch Key koji pokreće neki kontrolni program za funkcije WLAN-a, BT-a i sl. na Amilo notebook-ovima. Mislim da se zove LaunchManager.

E sad, pitanje je kakvo je stanje sa Windowsima 7 (možda će ti driveri i verzije softvera za Vistu raditi?).

Možda ti driveri za WLAN nisu podržani u potpunosti ili nisu (dobro) instalirani (provjeri "žute upitnike" u Device Manager-u)

a pogledaj i Fujitsu/Siemens Downloads za svoj laptop.

P.S. Neki laptopi, npr. HP-ovi (ne znam kako je s tvojim modelom), imaju u BIOS-u opciju za upaliti/ugasiti WLAN, pa baci oko i tamo ako već nisi.

Ne znam koliko ti to pomaže.. ali nadam se da ćeš naći rješenje.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice